Studia wieczorowe?
Czy można gdzieś w Polsce studiowac inżynierię dźwięku, lub realizajcę wieczorowo, zaocznie, byle nie dziennie??
Re: Studia wieczorowe?
...Czy można gdzieś w Polsce studiowac inżynierię dźwięku, lub realizajcę wieczorowo, zaocznie, byle nie dziennie??...
Można-Akademia Muzyczna Katowice-studium zaoczne-wydz jazzu i muz rozrywk-kierunek realizacja dzwięku tel 0-32 255 58 08-prosić z dziekanatem wydz jazzu.Tam otrzymasz wszelkie informacje.
Można-Akademia Muzyczna Katowice-studium zaoczne-wydz jazzu i muz rozrywk-kierunek realizacja dzwięku tel 0-32 255 58 08-prosić z dziekanatem wydz jazzu.Tam otrzymasz wszelkie informacje.
Podobno AM w Katowicach to dobry wybór. Jednak jest to kierunek drogi (3 tys. zl/semestr).
Pozdrawiam/Zone
Pozdrawiam/Zone
Sanok
-
...Podobno AM w Katowicach to dobry wybór.
A w Warszawie... :(((( czy tylko CHOPIN?
A w Warszawie... :(((( czy tylko CHOPIN?
Podobno jest jeszcze w Krakowie jakieś studium operatorów dźwięku (czy jakoś tak). Tam można się uczyć zaocznie. Sam się zastanawiam czy się tam nie wybrać, ponoć cena to około 300zł za semestr, więc tanio. Ale bliższych informacji nie posiadam. Jeśli ktoś coś wie na temat tej szkoły to niech pisze :)
Dzięki.
Dzięki.
...Podobno AM w Katowicach to dobry wybór. Jednak jest to kierunek drogi (3 tys. zl/semest..
Pieniądze to nie wszystko-tam podobno uczą pracy z dzwiękiem(dużo wiadomości o muzyce,a nie fizyki przez 3 lata).To jest Akademia Muzyczna a nie Politechnika.
Pieniądze to nie wszystko-tam podobno uczą pracy z dzwiękiem(dużo wiadomości o muzyce,a nie fizyki przez 3 lata).To jest Akademia Muzyczna a nie Politechnika.
...Czy można gdzieś w Polsce studiowac inżynierię dźwięku, lub realizajcę wieczorowo, zaocznie, byle nie dziennie??...
w krakowie jest policealne studium realizatorow dźwieku. na Tynieckiej bodajze ale nie jestem pewny. to jest przy osrodku dla niepelnosprawnych. musisz zdawac akustyke i badaja sluch. uczysz sie tam fajnych rzeczy, gre na fortepianie tez. sam chcialem sie tam wybrac, ale udalo sie na polibude wroclawska. mam nadzieje ze nie wylece:) nara
w krakowie jest policealne studium realizatorow dźwieku. na Tynieckiej bodajze ale nie jestem pewny. to jest przy osrodku dla niepelnosprawnych. musisz zdawac akustyke i badaja sluch. uczysz sie tam fajnych rzeczy, gre na fortepianie tez. sam chcialem sie tam wybrac, ale udalo sie na polibude wroclawska. mam nadzieje ze nie wylece:) nara

I like muzyka
-
......Podobno AM w Katowicach to dobry wybór.
A w Warszawie... :(((( czy tylko CHOPIN?...
Sorry, zadałem chyba źle pytanie :) A więc, mam pytanie:
Czy w Warszawie są jakieś studia zaoczne? Albo jakie kolwiek inne niż Akademia muzyczna im. Chopina? Please, pomóżcie!
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Bartek
A w Warszawie... :(((( czy tylko CHOPIN?...
Sorry, zadałem chyba źle pytanie :) A więc, mam pytanie:
Czy w Warszawie są jakieś studia zaoczne? Albo jakie kolwiek inne niż Akademia muzyczna im. Chopina? Please, pomóżcie!
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Bartek
podobno w Łodzi calkiem prężnie rozwijaja się wydział dżwiękowo-montażowy..
a moze poznan ? nie ma nic takiego w poznaniu ?