Czy możecie mi podać nazwę (i skąd ją mogę wziąćś) jakiejś dobrze działającej freewarowej wtyczki dx lub ewentualnie vst, która może w czasie rzeczywistym obliczać i podawać tempo utworu?
Pozdrwiam
Tempo utworu
-
ZBIERAJĄCY INFORMACJE NOWICJUSZ W BRANZY
Re: Tempo utworu
...Czy możecie mi podać nazwę (i skąd ją mogę wziąćś) jakiejś dobrze działającej freewarowej wtyczki dx lub ewentualnie vst, która może w czasie rzeczywistym obliczać i podawać tempo utworu?
Pozdrwiam...
W miare dobrym programem jest Dj Traktor studio 2.0, okresla w czasie rzeczywistym w miare przyzwoicie . Musisz sprobowac !
Pozdrwiam...
W miare dobrym programem jest Dj Traktor studio 2.0, okresla w czasie rzeczywistym w miare przyzwoicie . Musisz sprobowac !

Zajmuję się muzyką, mam zespół muzyczny.
...Czy możecie mi podać nazwę (i skąd ją mogę wziąćś) jakiejś dobrze działającej freewarowej wtyczki dx lub ewentualnie vst, która może w czasie rzeczywistym obliczać i podawać tempo utworu?
Pozdrwiam...
Przepraszam, a według czego ma ta wtyczka obliczać tempo ?:):)
Pozdrwiam...
Przepraszam, a według czego ma ta wtyczka obliczać tempo ?:):)
Przepraszam, a według czego ma ta wtyczka obliczać tempo ?:):)...
Według bitów na minutę
Według bitów na minutę

Pozdrwiam...
http://likai.net/taptap/
malutki, piękniutki TapTap....
darmowy, prymitywny, ale skuteczny, nigdy mnie nie zawiódł.
Pozdrwiam...
darmowy, prymitywny, ale skuteczny, nigdy mnie nie zawiódł.
> malutki, piękniutki TapTap....
Hehe, świetna rzecz :) Aż muzyki zacząłem nagle słuchać i się bawie mierząc tempo hehe. Dokładniej wychodzi klawiaturą jakby co :) chyba że moja mysza ma za duże latency.
Pozdrawiam i dzieki
Zone
Hehe, świetna rzecz :) Aż muzyki zacząłem nagle słuchać i się bawie mierząc tempo hehe. Dokładniej wychodzi klawiaturą jakby co :) chyba że moja mysza ma za duże latency.
Pozdrawiam i dzieki
Zone
Sanok
......Czy możecie mi podać nazwę (i skąd ją mogę wziąćś) jakiejś dobrze działającej freewarowej wtyczki dx lub ewentualnie vst, która może w czasie rzeczywistym obliczać i podawać tempo utworu?
Pozdrwiam...
...
również polecam Traktora
Pozdrwiam...

również polecam Traktora
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
darmowy, prymitywny, ale skuteczny, nigdy mnie nie zawiódł. ...
Eeee!!! Fajne to! Tylko czemu moje numery mają o 0,5 BPM'ów więcej? Za późno chyba dźwięk z głosników do mych uszu dociera, a jeszcze wliczyć w to opóźnienie na linii mózg-ręka-klawiatura-złącze z komputerem, to chyba logiczne się wydaje już to wszystko...
darmowy, prymitywny, ale skuteczny, nigdy mnie nie zawiódł. ...
Eeee!!! Fajne to! Tylko czemu moje numery mają o 0,5 BPM'ów więcej? Za późno chyba dźwięk z głosników do mych uszu dociera, a jeszcze wliczyć w to opóźnienie na linii mózg-ręka-klawiatura-złącze z komputerem, to chyba logiczne się wydaje już to wszystko...