Monitory dedykowane czy subwoofer

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
sapi
Re: Monitory dedykowane czy subwoofer

Post autor: sapi » środa 28 sty 2004, 22:09

...powiem Ci że jestem producentem,

No, z jakimi to czasem ludzmi mozna porozmawiac na forum

rozumeim, ze przez produkcje masz na mysli finalne nadanie brzmienia calosci utworu/plyty -czykli mastering i te sprawy?

A jaka muzyke produkujesz jezli mozna wiedziec ? Czy sa juz jakies plyty na rynku majace twoje tchnienie ?

Czy to glownie muyzka innych zespołow czy takze twoja?

peter

Awatar użytkownika
dejote

Post autor: dejote » środa 28 sty 2004, 22:35

nie niemówie o takich żeczach..chodzi mi o produkcję muzyki elektronicznej,filmowej,produkcję bębnów itp.....ale miks zgranie i te sprawy robie sam,a takze wielu amatorom z całej polski...niema narazie legalnych produkcji (moze poza muzyką do paru filmów BMX które ukazały sie w jakiś gazetach czy coś)
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl

sapi

Post autor: sapi » czwartek 29 sty 2004, 23:14

...nie niemówie o takich żeczach..chodzi mi o produkcję muzyki elektronicznej,filmowej,produkcję bębnów itp.....ale miks zgranie i te sprawy robie sam,a takze wielu amatorom z całej polski...niema narazie legalnych produkcji (moze poza muzyką do paru filmów BMX które ukazały sie w jakiś gazetach czy coś)...

to cieakwe :)

ja proboje robic muzyke taneczna, neistety nie zawsze jest to rytm ruszajcy czlowieka

za to sporo kawalkow jest zdecydowanie typu filmowego lub do gier

jakis czas temu zrobilem cos nawet na konkurs do Matrixa 3 , neistety bez odzewu :(

fakt ze kiepsa jakosc, ale nie mialem czasu podziedziec dluzej - w sumie dla mnie liczyla sie koncepcja

cieakaw jestem jak ty bys ocenil kilka przykladow ktore zrobilem ?

btw: dzisiaj sluchaem Event TR8 - cąłkiem cąłkiem - ale jakos do konca do mnie nie ptrzemowily - tak jakby trcohe przekłamywały - słuchales moze ?

pod tym linkime jest kawalek z matrixa: sluchanij sobie jak bedziesz mial chwilke:

http://www.besonic.com/User/0,1391,g0r0l0t0o0i356582,FF.html

peter

Awatar użytkownika
dejote

Post autor: dejote » sobota 31 sty 2004, 12:47

co do Twojego kawalka,cos na tej stronie link play mi niedziala :/ a Eventów niemiałem okazji DŁUŻEJ słuchać...tylko chwilke,pses psypadek,ze znajomym wróciliśmy sie do studia w którym nagrywał po HDD,i akurat leciło coś z tych monitorów,juz lepiej chyba troche dolozyc i kupic Alesissy , ale to kwestuia gustu......
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl

sapi

Post autor: sapi » poniedziałek 02 lut 2004, 00:28

...co do Twojego kawalka,cos na tej stronie link play mi niedziala :/ a Eventów niemiałem okazji DŁUŻEJ słuchać...tylko chwilke,pses psypadek,ze znajomym wróciliśmy sie do studia w którym nagrywał po HDD,i akurat leciło coś z tych monitorów,juz lepiej chyba troche dolozyc i kupic Alesissy , ale to kwestuia gustu.........

no wiaodmo, choc akurat Eventy TR8 sa jeszcze drozsze od Alesisów - wlasnie te byly pdlaczone - nie slyszalem Tr5

nie wiem czemu play nie dziala - nie powinno byc problemu ani z play ani download

ODPOWIEDZ