Witam!
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrze brzmiący sprzętowy automat perkusyjny w okolicach 2000zł?
Skłaniałbym się raczej ku brzmieniu syntetycznemu.
Wykluczam TR-808 i 909 ze względu na brak MIDI tego pierwszego i cenę drugiego :(.
Pozdrawiam!
Automat perkusyjny
Re: Automat perkusyjny
Wydaje mi się że 2000 starczy i jeszcze dużo zostanie :) Osobiście polecam BOSS Dr 660 - bardzo dobrze brzmi, jest dynamiczny, można edytować barwy, ma procesor FX i 4 wyjścia, pady i inne bajery, i można go niedrogo kupić z drugiej ręki :)
Analogi i cyfry fajne są 

Re: Automat perkusyjny
...Wydaje mi się że 2000 starczy i jeszcze dużo zostanie :) Osobiście polecam BOSS Dr 660 - bardzo dobrze brzmi, jest dynamiczny, można edytować barwy, ma procesor FX i 4 wyjścia, pady i inne bajery, i można go niedrogo kupić z drugiej ręki :)
...
jakoś mi to "maleństwo" umknęło uwadze :) do moich potrzeb chyba będzie wystarczająco dobry.
Dzięki!
I jeszcze mam pytanko, czy może ktoś używa Electribe ER1 i może mi powiedzieć co to pudełko jest warte? Brzmi to jakoś sensownie?
Nie znalazłem w sieci żadnych dobrych dem może ktoś rzuci linka :(
Pozdrawiam!
...
jakoś mi to "maleństwo" umknęło uwadze :) do moich potrzeb chyba będzie wystarczająco dobry.
Dzięki!
I jeszcze mam pytanko, czy może ktoś używa Electribe ER1 i może mi powiedzieć co to pudełko jest warte? Brzmi to jakoś sensownie?
Nie znalazłem w sieci żadnych dobrych dem może ktoś rzuci linka :(
Pozdrawiam!
eis, eis, baby!