Korekcja dźwięku na żywo

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
-=gUCio=-
Korekcja dźwięku na żywo

Post autor: -=gUCio=- » poniedziałek 26 sty 2004, 11:46

Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje jakies program , ktory moglby przefiltrowac dzwiek. Dokladnie chodzi mi o to, ze mam karte TV i dzwiek z niej wydobywajacy pozostawia wiele do zyczenia.

Awatar użytkownika
santana.uk

Re: Korekcja dźwięku na żywo

Post autor: santana.uk » poniedziałek 26 sty 2004, 13:55

...Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje jakies program , ktory moglby przefiltrowac dzwiek. Dokladnie chodzi mi o to, ze mam karte TV i dzwiek z niej wydobywajacy pozostawia wiele do zyczenia. ...

Moze napisz blizej o co Ci chodzi bo raz piszesz o korekcji (w domysle w czasie rzeczywistym) a raz ze jakosc dzwieku z karty TV Ci nieodpowiada.

Rezyseria dzwieku - Poznań

Awatar użytkownika
przemal

Post autor: przemal » wtorek 27 sty 2004, 00:29

a przede wszystkim jaką masz kartę dźwiękową
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).

Max_to_max

Post autor: Max_to_max » wtorek 27 sty 2004, 15:52

...Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje jakies program , ktory moglby przefiltrowac dzwiek. Dokladnie chodzi mi o to, ze mam karte TV i dzwiek z niej wydobywajacy pozostawia wiele do zyczenia. ...

Myślę, że to o czym mówisz to przerost formy nad treścią... Jeśli tuner jest niskiej jakości to na nic zda się equalizacja. Lepiej zainwestować w lepszą kartę telewizyjną (IMO)

ODPOWIEDZ