Cubase
Re: Cubase
a konkretniej ? niedziałają czyli 'nie słychać nic' czy 'słychać "suchy" sygnał'. Jakie to efekty ? czy masz monitorowanie sprzętowe ?
wiecej szczegółów prosimy
wiecej szczegółów prosimy
Warszawa - 'home' studio
...a konkretniej ? niedziałają czyli 'nie słychać nic' czy 'słychać "suchy" sygnał'. Jakie to efekty ? czy masz monitorowanie sprzętowe ?
wiecej szczegółów prosimy...
Czli wokal idzie ale bez żadnego efektu. Dopiero po wgraniu na ściżke jast słyszalny.A efekty zwykłe VST i z DirectX- waves. a monitorowanie włączam tylko w SX
wiecej szczegółów prosimy...
Czli wokal idzie ale bez żadnego efektu. Dopiero po wgraniu na ściżke jast słyszalny.A efekty zwykłe VST i z DirectX- waves. a monitorowanie włączam tylko w SX
Zajmuję się muzyką, mam zespół muzyczny.
Czli wokal idzie ale bez żadnego efektu. Dopiero po wgraniu na ściżke jast słyszalny.A efekty zwykłe VST i z DirectX- waves. a monitorowanie włączam tylko w SX ...
Musisz zapiąć efekt na insert szyny wejściowej, a nie na ścieżkę uzbrojoną do nagrywania. Tam też musisz uruchomić monitoring - taki żółty głośniczek, jeśli chcesz odsłuchać dżwięk z efektami. Oczywiście wyłącz Direct Monitoring.
...
Czli wokal idzie ale bez żadnego efektu. Dopiero po wgraniu na ściżke jast słyszalny.A efekty zwykłe VST i z DirectX- waves. a monitorowanie włączam tylko w SX ...
Musisz zapiąć efekt na insert szyny wejściowej, a nie na ścieżkę uzbrojoną do nagrywania. Tam też musisz uruchomić monitoring - taki żółty głośniczek, jeśli chcesz odsłuchać dżwięk z efektami. Oczywiście wyłącz Direct Monitoring....
Zapinałem właśnie efekt na szynie wejściowej i nic!!! I Direct Monitoring jest wyłączony. POMOCY!-)
Musisz zapiąć efekt na insert szyny wejściowej, a nie na ścieżkę uzbrojoną do nagrywania. Tam też musisz uruchomić monitoring - taki żółty głośniczek, jeśli chcesz odsłuchać dżwięk z efektami. Oczywiście wyłącz Direct Monitoring....
Zapinałem właśnie efekt na szynie wejściowej i nic!!! I Direct Monitoring jest wyłączony. POMOCY!-)

Zajmuję się muzyką, mam zespół muzyczny.