Jeszcze jedno bardzo odwazne pytanie. Czy odsłuchując na tych zestawach np. głos lektora, da się na nim przeprowadzić jakieś operacje typu korekcja, czy kompresja?
A może plecicie siakieś inne zestawy audio, w cenie np. do 250zł?
TB
...
Jestem posiadaczem tych głośniczków i musze na wstepie przyznać że w tym przedziale cenowym są prowadopodobnie bezkonkurencyjne. Całą atrakcją tego zestawu(oprócz dwóch satelitek) jest subwoofer, który robi najwieksze wrażenie. Jest to małe pudełko ale z wybuchową zawartością(wg. danych techniczych potrafia wybrzmieć w dolnym pułapie 42Hz), które szczerze mówiąc niespodziewałem sie że posiada taki potencjał mocy. Od razu moge zapewnić że na odtwarzaniu niskich częstotliwości sie nie zawiedziesz. Góra wydaje mi sie nieco lekko przytłumiona, ale to tylko moje indywidualne odczucie. Według mnie do słuchania muzyki jest GIT i myśle też że m.in. takie jest ich przeznaczenie. Jesli chodzi o wszelkie operacje dzwiekowe przeprowadzane na tym zestawie uważam że poradza sobie z tym ale jeśli chodzi o stopień rzeczywistego odzwierciedlenia dźwieku zapewne nie będzie on taki wiarygodny jak np.niedrogie odsłuchy. Z resztą czego można sie spodziweać po głośniczkach za 200zł

Jeśli macie jeszcze jakieś pytania na temat Inspire'ów to walić śmiało, postaram sie odpowiedzieć.
Pozdrawaim