Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
-
Groover
-
Kontakt:
autor: Groover » środa 21 sty 2004, 01:06
mam kolejną wiadomość ;) Właśnie dostałem od Jimiego Coopera z MOTU informację tym, ze już mają wersję MachFive na PeCeta! Oj, oj... robi się ciekawie ;))) MachFive na PeCecie ma chodzic nie tylko jako VSTi i DXi , ale również jako RTAS i HTDM!!!! Na Windzie!
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
-
WG - Posty:1235
To nie musi byc od razu caly windows, napisz cos skromniejszego
Sam myślami błądzę w różnych kierunkach i zastanawiam się nad różnymi rzeczami cały czas. Ale wizja dedykowanego muzycznego systemu operacyjnego (kompatybilnego z Windows) nie daje mi spokoju
mam kolejną wiadomość ;) Właśnie dostałem od Jimiego Coopera
Robi się z Ciebie "International Groover"
-
Groover
-
Kontakt:
autor: Groover » środa 21 sty 2004, 01:21
...
To nie musi byc od razu caly windows, napisz cos skromniejszego
Sam myślami błądzę w różnych kierunkach i zastanawiam się nad różnymi rzeczami cały czas. Ale wizja dedykowanego muzycznego systemu operacyjnego (kompatybilnego z Windows) nie daje mi spokoju
mam kolejną wiadomość ;) Właśnie dostałem od Jimiego Coopera
Robi się z Ciebie "International Groover"
...
hihi - już nie jeden raz wyprzedziłem HarmonyCentral ;)))
Info
jest tutaj ;)))
Pozdro
Groover
nowe portale:
-
Zbych
hihi - już nie jeden raz wyprzedziłem HarmonyCentral ;)))
Info
jest tutaj ;)))
Pozdro
Groover...
No to gratuluję... Ale pozwól, że wyleję Ci na głowę kubełek zimnej wody. Harmony Central informuje o nowościach pojawiających się na rynku amerykańskim bazując na informacjach prasowych, nie ma więc najmniejszego problemu, żeby ich "wyprzedzić". W necie jest wiele stron informacyjnych, które wyprzedzają i KVR i Harmony Central. Jakie to strony? Poszukaj!
Zbych
-
yaniki
-
Kontakt:
Ależ ten argument jest bez sensu! Po pierwsze rozwiązania czysto programowe są tańsze w produkcji niż hybrydy programowo-sprzętowe, więc i cena powinna być niższa.
...
Koszt produkcji nie zawsze przekłada się na cenę (choć byłoby miło, gdyby tak właśnie było). Mam na myśli to, że ustalając cenę poduktu bierze się pod uwagę również ceny rozwiązań konkurencyjnych.
Przyszło mi też na myśl, że argument o mniejszych kosztach produkcji rozwiązań programowych w stosunku do sprzętowych jest popularny, ale nie zawsze zgodny z prawdą: to akurat dosyć skomplikowana kwestia.
Po drugie, wyjaśniło się już, że Emulator-X to nie żadna hybryda, tylko praktycznie czysty software, a karta pełni raczej funkcję klucza sprzętowego.
...
Mam na myśli to, że karta zawiera między innymi przetworniki i preampy, nie jest więc jedynie kosztownym kluczem sprzętowym.
-
Groover
-
Kontakt:
autor: Groover » środa 21 sty 2004, 16:09
...hihi - już nie jeden raz wyprzedziłem HarmonyCentral ;)))
Info
jest tutaj ;)))
Pozdro
Groover...
No to gratuluję... Ale pozwól, że wyleję Ci na głowę kubełek zimnej wody.
## Brrrr... jaka zimna
Harmony Central informuje o nowościach pojawiających się na rynku amerykańskim bazując na informacjach prasowych, nie ma więc najmniejszego problemu, żeby ich "wyprzedzić". W necie jest wiele stron informacyjnych, które wyprzedzają i KVR i Harmony Central. Jakie to strony? Poszukaj!
## hihi - ciekawe rzeczy Waść prawisz ;)))
Pozdro
Groover
nowe portale:
-
af2p
Panowie Panowie !!!
Ta cena jest po to aby zalatwic sobie nielegalna wersje tego programiku :) a ja i tak by nie chcial tego nawet jakby oryginal za darmo dawali :P
chce dostac sie na rezyserie dzwieku!!!