Zaznaczam aby nie było znowu że nie napisałem co jak

Dzisiaj zamawiam interfejs audio i słuchawki , a na monitory mam około tysiąca zł na razie, jeżeli w tym przedziale cenowym kupie coś wystarczającego to słucham propozycji, jeżeli nie to dozbieram.Caroozo pisze: ↑poniedziałek 19 mar 2018, 23:04Nie ma czegoś takiego jak słuchawki do danego typu muzyki. Jeśli chcesz mixować, potrzebujesz neutralne słuchawki o dość wyważonym poziomie. Co innego słuchać muzyki, a co innego ją produkować. Założenie jest takie, że na neutralnym odsłuchu materiał brzmi dobrze - czy to country, poezja śpiewana, deep house czy metal. Dobre studio nagra dziś folk, jutro rock, pojutrze Bóg wie co... Monitorów nie wymieniają co chwila. Podaj budżet to się doradzi.
1. Zamawiasz interfejs audio i słuchawki
A tu pytałeś o słuchawkijawirax pisze: ↑poniedziałek 19 mar 2018, 16:58Zaznaczam aby nie było znowu że nie napisałem co jak, słuchawki pod interfejs jak w temacie ,do słuchania muzyki TRANCE, HOUSE,ELECTRO , oraz tworzenia muzyki w chwilach kiedy odsłuch na głośnikach będzie nie możliwy. Jeżeli te słuchawki nie nadają się to jakie zakupić ?
Chyba kolega napisał gdzieś, że popatruje na K240, więc budżet tak pewnie między 300 a 400