Pianino do klubu nocnego
-
Zamierzamy zakupić piano do naszego klubu nocnego. Jakie byście doradzili i jak jest koszt takiego średniej klasy instrumentu?
Re: Pianino do klubu nocnego
nordiska w kwocie od 5tys zł, wizualnie to czesto osoba, firma sprzedająca może dostosować instrument do upodobań klienta
...Zamierzamy zakupić piano do naszego klubu nocnego. Jakie byście doradzili i jak jest koszt takiego średniej klasy instrumentu? ...
Przede wszystkim określ czy szukacie cyfrowego czy akustycznego instrumentu, nowego czy używanego.
Przede wszystkim określ czy szukacie cyfrowego czy akustycznego instrumentu, nowego czy używanego.
- kutasinskixxxxxl63
Witam. Nie wiem jak tu się zachować ponieważ pierwszy raz odkryłem tę stronę.
Mam mały problem z Korg Pa 800. Chciałbym go zresetować ale nie wiem jak.
Proszę, czy mógłby mi ktoś pomóc? Bardzo proszę, nawet nie wiem kogo i gdzie mam pytać.
Bardzo, bardzo dziękuję z góry.
Pozdrawiam.
Mam mały problem z Korg Pa 800. Chciałbym go zresetować ale nie wiem jak.
Proszę, czy mógłby mi ktoś pomóc? Bardzo proszę, nawet nie wiem kogo i gdzie mam pytać.
Bardzo, bardzo dziękuję z góry.
Pozdrawiam.
Hobby: muzykowanie na Korg PA-800, Roland E-16, Yamaha PSR-520
...Nie wiem jak tu się zachować ponieważ pierwszy raz odkryłem tę stronę...
W takim przypadku należy zawsze założyć własny temat na forum, np. w dziale "Mam pytanie".
Wracając do Twojego problemu wszystko znajdziesz tam: Pa800/Operating System.
W takim przypadku należy zawsze założyć własny temat na forum, np. w dziale "Mam pytanie".
Wracając do Twojego problemu wszystko znajdziesz tam: Pa800/Operating System.
Administrator serwisu
co do tematu ma byc to pianino do klubu nocnego więc wątpię by ktoś miał na nim grać obstawiam na element scenografi na ,,scenie''
;-)
-
Będzie grane, co najmniej dwa razy w tygodniu chcemy zaprosić jakiegoś dobrego pianistę, któremu półnagie panienki nie będą przeszkadzać. Raczej myślimy o nowym instrumencie, budżet taki jaki potrzeba
...Będzie grane, co najmniej dwa razy w tygodniu chcemy zaprosić jakiegoś dobrego pianistę, któremu półnagie panienki nie będą przeszkadzać. Raczej myślimy o nowym instrumencie, budżet taki jaki potrzeba ...
Już zazdroszczę temu pianiście :)
skoro budżet bez większych ograniczeń i zamierzacie gościć dobrego pianistę, to i instrument musi być na poziomie. Ale nie napisałeś czy cyfrowy czy akustyk a to jest istotne.
Już zazdroszczę temu pianiście :)
skoro budżet bez większych ograniczeń i zamierzacie gościć dobrego pianistę, to i instrument musi być na poziomie. Ale nie napisałeś czy cyfrowy czy akustyk a to jest istotne.