Winamp 5.0
Co o nim sadzicie?
Jestem początkującym realizatorem, gram też na gitarze.
Re: Winamp 5.0
...Co o nim sadzicie?...
Nie lubię go. Już trójka mi się nie podobała ze względu na znaczne spowolnienie w porównaniu z poprzednimi wersjami a w 5.0 jest jeszcze gorzej. Dlatego ciągle używam 2.91
Nie lubię go. Już trójka mi się nie podobała ze względu na znaczne spowolnienie w porównaniu z poprzednimi wersjami a w 5.0 jest jeszcze gorzej. Dlatego ciągle używam 2.91
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
......Co o nim sadzicie?...
Ot taki sobie bajer
Ot taki sobie bajer

Quote: |
|
Zgadzam się z tobą, wszystkie nowsze wersje są tragiczne, często zawieszają się itd. Prawdę mówiąc ja używam tego programu dość sporadycznie i to tylko do odtwarzania mp3, po nic więcej nie jest mi potrzebny. Żadne wodotryski w tego typu programach nie są mi potrzebne, tylko potrzebuję włączyć i wyłączyć, ewentualnie zmienić utwór. Wersja 2.91 jest dla mnie wystarczająca i bardzo dobra, bo nie ma z nią żądnych problemów w przeciwieństwie do nowszych. Ściągnąłem sobie ze strony Lauda-Audio fajną skórkę i teraz mój Winamp wygląda jak Marshall

gadu-gadu 4021735
Ostatnio odinstalowałem wszystkie dodatkowe "grajki" i używam standardowego Windows Media Playera, ponieważ stwierdziłem, że jest dokładnie tak samo paskudny, niefunkcjonalny, i źle napisany jak wszystkie inne programy tego typu.
...Ostatnio odinstalowałem wszystkie dodatkowe "grajki" i używam standardowego Windows Media Playera, ponieważ stwierdziłem, że jest dokładnie tak samo paskudny, niefunkcjonalny, i źle napisany jak wszystkie inne programy tego typu....
I trudno się z tą opinią nie zgodzić. Jedynie słowo "wszystkie" wymieniłbym na "zdecydowana większość".
[addsig]
I trudno się z tą opinią nie zgodzić. Jedynie słowo "wszystkie" wymieniłbym na "zdecydowana większość".
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
Zgadzam się z tobą, wszystkie nowsze wersje są tragiczne, często zawieszają się itd. Prawdę mówiąc ja używam tego programu dość sporadycznie i to tylko do odtwarzania mp3, po nic więcej nie jest mi potrzebny.
Do sprawy podchodzę podobnie jak ty, więc spróbuj Foobar`a 2000. Zapewniam, że pozostanie dziwny wyraz zadowolenia na buzi
wspomnę tylko o współpracy z Asio, błyskawicznym starcie, wyborze formatu wyjściowego do 32 bitów włącznie, pełnej personalizacji i bardzo dobrym supporcie na forum Foobara... http://www.foobar2000.org/
Do sprawy podchodzę podobnie jak ty, więc spróbuj Foobar`a 2000. Zapewniam, że pozostanie dziwny wyraz zadowolenia na buzi

... spróbuj Foobar`a 2000. Zapewniam, że pozostanie dziwny wyraz zadowolenia na buzi
wspomnę tylko o współpracy z Asio, błyskawicznym starcie, wyborze formatu wyjściowego do 32 bitów włącznie, pełnej personalizacji i bardzo dobrym supporcie na forum Foobara... http://www.foobar2000.org/...
Kilka osób mi go polecało. Nie wiem jakie ma wymagania, ale po instalacji na jednym ze słabszych komputerów (p166 i w92) pojawiło się bardzo dziwne zjawisko - jeżeli w ciągu kilku sekund od startu systemu nie uruchomiło się jakiegoś programu to system się wieszał. Po usunięciu foobara problem znikł. Tak więc ja chyba nadal pozostanę przy Winampie 2.91, tym bardziej że nie mam karty z ASIO.

Kilka osób mi go polecało. Nie wiem jakie ma wymagania, ale po instalacji na jednym ze słabszych komputerów (p166 i w92) pojawiło się bardzo dziwne zjawisko - jeżeli w ciągu kilku sekund od startu systemu nie uruchomiło się jakiegoś programu to system się wieszał. Po usunięciu foobara problem znikł. Tak więc ja chyba nadal pozostanę przy Winampie 2.91, tym bardziej że nie mam karty z ASIO.
na jednym ze słabszych komputerów (p166 i w92)
oczywiście nie w92 a w95
oczywiście nie w92 a w95
oczywiście nie w92 a w95...
hmm, może to rozwiązało by problem:
"Very old versions of Windows 95 or NT 4.0 may need msvcrt.dll to be additionally installed"
Poza tym, używam foobara w Win2003 oraz WinXP i działa super stabilnie.
hmm, może to rozwiązało by problem:
"Very old versions of Windows 95 or NT 4.0 may need msvcrt.dll to be additionally installed"
Poza tym, używam foobara w Win2003 oraz WinXP i działa super stabilnie.