Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
-
Ewelina
Wave z LOGIC PRO X nie działa na SONAR X3
autor: Ewelina » czwartek 07 sty 2016, 22:48
Witam !!
Exportuje pliki z logic pro x po czy zgrywam na pendrivera zanosze do kolegi w celu miksu i odwarza mu sie na komputerze plik nazwa.wave który działa na media player ale jak przeciąga plik do daw-a Sonar X 3 wyskakują tylko na całości trucka białe kropeczki i najzwyczajniej nie działa :/ Jeżeli kto kolwiek wie w czym leży przyczyna i wie jak rozwiązać mój uciążliwy problem to proszę o odpowiedź
Z góry dzięki i pozdrawiam !!
[addsig]
-
adn_01 - Posty:187
autor: adn_01 » niedziela 10 sty 2016, 12:12
...Witam !! Exportuje pliki z logic pro x po czy zgrywam na pendrivera zanosze do kolegi w celu miksu i odwarza mu sie na komputerze plik nazwa.wave który działa na media player ale jak przeciąga plik do daw-a Sonar X 3 wyskakują tylko na całości trucka białe kropeczki i najzwyczajniej nie działa :/ Jeżeli kto kolwiek wie w czym leży przyczyna i wie jak rozwiązać mój uciążliwy problem to proszę o odpowiedź Z góry dzięki i pozdrawiam !! ...
szczerze pisząc nie mam pojęcia o co ci chodzi, nie wiadomo co wyeksportowałeś, projekt, ścieżki czy regiony, czy to było bounce, czy eksport czy save as, i jaki efekt chciałeś osiągnąć.
więcej szczegółów ;)
-
Ewelina
autor: Ewelina » niedziela 10 sty 2016, 22:55
......Witam !! Exportuje pliki z logic pro x po czy zgrywam na pendrivera zanosze do kolegi w celu miksu i odwarza mu sie na komputerze plik nazwa.wave który działa na media player ale jak przeciąga plik do daw-a Sonar X 3 wyskakują tylko na całości trucka białe kropeczki i najzwyczajniej nie działa :/ Jeżeli kto kolwiek wie w czym leży przyczyna i wie jak rozwiązać mój uciążliwy problem to proszę o odpowiedź Z góry dzięki i pozdrawiam !! ...
szczerze pisząc nie mam pojęcia o co ci chodzi, nie wiadomo co wyeksportowałeś, projekt, ścieżki czy regiony, czy to było bounce, czy eksport czy save as, i jaki efekt chciałeś osiągnąć.
więcej szczegółów ;)...
Generalnie to wiekszy problem jest z sonar x3 bo u innego mojego kumpla normalnie wczytuje te wavy wiec raczej ze strony logica jest ok. Najnormalniej przeciąga kumpel wave ode mnie na trucka i on nie odpala tylko sa jakies kropki i koniec mp 3 i inne wavy tez mu działają tylko oczywiście nie moje :/ pomoże ktoś coś ?
-
Ewelina
autor: Ewelina » niedziela 10 sty 2016, 22:58
......Witam !! Exportuje pliki z logic pro x po czy zgrywam na pendrivera zanosze do kolegi w celu miksu i odwarza mu sie na komputerze plik nazwa.wave który działa na media player ale jak przeciąga plik do daw-a Sonar X 3 wyskakują tylko na całości trucka białe kropeczki i najzwyczajniej nie działa :/ Jeżeli kto kolwiek wie w czym leży przyczyna i wie jak rozwiązać mój uciążliwy problem to proszę o odpowiedź Z góry dzięki i pozdrawiam !! ...
więcej szczegółów ;)...
a próbowałem wszystkiego bounce export itd by mieć wave i go przeniesc do sonara x 3 tylko ze w nim sie wavy ode mnie nie otwieraja