Czy mi się wydaje?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Master
Re: Czy mi się wydaje?

Post autor: Master » piątek 09 sty 2004, 12:32

......Jak dla mnie to chodzi bardzo szybko moze to tylko złudzenie optyczne ;) moze admin by nam wyjaśnił jak to wkoncu jest szybciej czy wolniej ?:) ...

Ja uzywam NESTCAPE, i nie dosc ze zauwazyłem spowolniene to takze czasami dziwne otwieranie sie strony. np, otworzy sie w 90% i nic .... i jeszcze jedno , nie rozumiem jednej sprawy ..... na głownej stronie w lewym gornym rogu pod napisem ESTRADA i Studio . jest cos co przypomina wyszukiwarke.... wpisujesz hasło.. i co ..... No i nic, obok jest mała lupa krecąca sie w koło .niestety ta ikona nie działa , wiec po co nie działajace udogonienie , wiem nalezy nacisnac ENTER -ale ........

Redakcja

Post autor: Redakcja » piątek 09 sty 2004, 13:19

...Ja uzywam NESTCAPE, i nie dosc ze zauwazyłem spowolniene to takze czasami dziwne otwieranie sie strony. np, otworzy sie w 90% i nic .... i jeszcze jedno , nie rozumiem jednej sprawy

Z jakiej wersji NN korzystasz? W wersji 4.75 wszystko chodzi prawidłowo.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
astro

Post autor: astro » piątek 09 sty 2004, 13:48

A nie dało by się przy liście ostatnich postów na forum zamiast liczby odpowiedzi umieszczać linki do kolejnych stron. Obecnie gdy śledzę jakiś temat, to zawsze muszę otworzyć jego pierwszą stronę by przejść do ostatniej. To w przypadku powolnego otwierania się stron irytuje najbardziej.
Arek - Radzyń Podlaski

Awatar użytkownika
mysza

Post autor: mysza » piątek 09 sty 2004, 13:53

Nie chce byc zlosliwy ale zastanawiam sie dlaczego zauwazacie "zmiany" na stronce EiS a nic nie napiszecie o zmianach w samym czasopismie?Dzis kupilem styczniowe wydanie i jestem w pozytywnym szoku.... Nowa szata graficzna bardzo mi sie podoba i jest o niebo lepsza od poprzedniej!O tresci napisze jak przeczytam..... Pozdrawiam
[addsig]
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
Zone

Post autor: Zone » piątek 09 sty 2004, 13:58

A to celowe działanie, żeby każdy kto wejdzie na dany topic, przeczytał od początku jego treść, tak, żeby później nie było nieporozumień.

Pozdrawiam/Zone
Sanok

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » piątek 09 sty 2004, 15:38

Z jakiej wersji NN korzystasz? W wersji 4.75 wszystko chodzi prawidłowo.

...

Korzystam z wersji 7,1 ... u mnie takze wszystko wydaje sie działac prawidłowo ..... ale tak jak mowie czasami , strona nie wydja sie byc załadowana do konca . tak jak to własnie sie dzieje teraz .

Awatar użytkownika
Damianin

Post autor: Damianin » piątek 09 sty 2004, 16:05

Nowa szata graficzna bardzo mi sie podoba i jest o niebo lepsza od poprzedniej!O tresci napisze jak przeczytam..... Pozdrawiam

...

No tak tak EiS wygląda oczywiście ładniej (wg mnie), nowocześniej, zaszły pozytywne zmiany... i treść też ok! Narazie trochę poczytałem, trochę przejrzałem ale jest OK!

Natomiast mnie zastanawia sposób zamawiania numerów archiwalnych (dla prenumeratorów) - tzn, czy dzwonię do działu prenumeraty i tam zgłaszam zapotrzebowanie na któryś z numerów sprzed lipca 2002?

Redakcja

Post autor: Redakcja » piątek 09 sty 2004, 16:12

...Natomiast mnie zastanawia sposób zamawiania numerów archiwalnych (dla prenumeratorów) - tzn, czy dzwonię do działu prenumeraty i tam zgłaszam zapotrzebowanie na któryś z numerów sprzed lipca 2002?...

Dokładnie tak.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

ODPOWIEDZ