Przegrywanie płyt
Sciagnij to Feurio, o ktorym mowilem. Tam to jest. Po prostu dajesz mu plik WAV i wstawiasz mu markery indeksow (sciezek) w miejsach, w ktorych chcesz. Fajny motyw :)
Jestem początkującym realizatorem, gram też na gitarze.
Re: Przegrywanie płyt
...A ja mam pytanko skoro juz o nagrywaniu , jak zrobic i jaki program to robi ( najlepiej za free) aby utwory przechodziły sciezka w sciezke tak jak płyty koncertowe . Chciałbym aby moja muza tak przechodziła ale bez zadnych przerw .
POZDRAWIAM
PAWEŁ
...
Mozesz to zrobic na demowce NERO. Warunmiem jest abys wczytał do niego cały plik wav ktory zawiera caly material koncertowy, potem w menu proporties wstawiasz temu dlugiemu plikowi marekery (split). Waznej abys ustawil jeszcze zerowe przewy miedzy trakami gdyz fabrycznie jest ustawione na 2 sec.
POZDRAWIAM
PAWEŁ

Mozesz to zrobic na demowce NERO. Warunmiem jest abys wczytał do niego cały plik wav ktory zawiera caly material koncertowy, potem w menu proporties wstawiasz temu dlugiemu plikowi marekery (split). Waznej abys ustawil jeszcze zerowe przewy miedzy trakami gdyz fabrycznie jest ustawione na 2 sec.
- mr-hammond
Wielkie dzieki za info , jak to widac człowiek całe zycie sie uczy a ma praktycznie wszystko po ręką :)
Wszystko teraz gra pieknie bez przerw , jestem szczesliwy
POZDRAWIAM
PAWEŁ
Wszystko teraz gra pieknie bez przerw , jestem szczesliwy

POZDRAWIAM
PAWEŁ

...Czy ktoś wie może dlaczego podczas przegrywania płyt na nagranej płycie pojawiają się piki na początku każdego tracku?
...
Efekt takowy, gdzie na poczatku kazdej sciezki pojawia się klik zachodzi bardzo czesto kiedy robisz kopie CD zrzucając oryginal na dysk z napedu CD Rom. Image płyty powinno sie robic zawsze przy pomocy nagrywarki gdyż tylko one czytają poprawnie informacje zawarte w podkanałach. Cd Romy zazwyczaj nie potrafia poprawnie rozpoznac indeksu 0 i indeksu 1 odpowiedzialnych za pozycjonowanie sciezek na plycie, poza tym CD Romy nie czytają kodów ISRC ani CD Tekstu

Efekt takowy, gdzie na poczatku kazdej sciezki pojawia się klik zachodzi bardzo czesto kiedy robisz kopie CD zrzucając oryginal na dysk z napedu CD Rom. Image płyty powinno sie robic zawsze przy pomocy nagrywarki gdyż tylko one czytają poprawnie informacje zawarte w podkanałach. Cd Romy zazwyczaj nie potrafia poprawnie rozpoznac indeksu 0 i indeksu 1 odpowiedzialnych za pozycjonowanie sciezek na plycie, poza tym CD Romy nie czytają kodów ISRC ani CD Tekstu