Native Instrument B4 problem
Dzień dobry mam taki problem z B4, mianowicie bardzo trzeszcz mi w głośnikach. generalnie im więcej dźwięków nacisnę na raz tym bardziej trzeszczy. czy ktoś mógłby mi pomóc. Dodam ze mam laptopa z jakąś zwykłą zintegrowaną kartą. Czy to może być problem? proszę o pomoc.
[addsig]
[addsig]
Re: Native Instrument B4 problem
...Dzień dobry mam taki problem z B4, mianowicie bardzo trzeszcz mi w głośnikach. generalnie im więcej dźwięków nacisnę na raz tym bardziej trzeszczy. czy ktoś mógłby mi pomóc. Dodam ze mam laptopa z jakąś zwykłą zintegrowaną kartą. Czy to może być problem? proszę o pomoc….
Tak, na 99,9% problemem jest karta wew.
Tak, na 99,9% problemem jest karta wew.
a czy na opóźnienie ma tak ze wpływ karta, jeśli tak to co robić?
- Arkana_Flow
...
a czy na opóźnienie ma tak ze wpływ karta, jeśli tak to co robić?...
Jak na zintegrowanej karcie ustawisz małe opóźnienie to będzie 'trzeszczeć' jak ustawisz dużą latencje to może i nie będzie zawsze 'trzeszczeć' ale będzie duża latencja.. ściągnij Asio4All może coś pomoże, a najlepiej to zainwestuj w jakiś interfejs..
Muzyką zajmuję się od 2003 roku. Zaczynałem jako raper. Obecnie wchodzę w świat producenski. Pracuję z samplami (głównie na Akai MPC) jak i z żywymi instrumentami. Studiuję produkcję muzyczną na uczelni w Edynburgu, Szkocji.