MACKIE - gdzie serwis w Polsce?
WItam. Czy ktoś może wie gdzie jest najlepszy serwis sprzętu MACKIE w Polsce - osobiście słyszałem o jakimś w Krakowie - gdyby ktoś podał mi jakieś namiary (adres lub telefon) byłbym wdzięczny. Dzięki
Re: MACKIE - gdzie serwis w Polsce?
Ja osobiście konserwuję i naprawiam mojego Mackie'go u Ostrowskiego we Wrocku, a to choćby dla tego, że mam najbliżej (pieszo z psem w 5 minut) i zaufanie posiadam do serwisantów.
:)
A serwisują nie tylko Mackie, ale tez inne sprzęty.
A serwisują nie tylko Mackie, ale tez inne sprzęty.
www.surogat.pl
...Ja osobiście konserwuję i naprawiam mojego Mackie'go u Ostrowskiego we Wrocku, a to choćby dla tego, że mam najbliżej (pieszo z psem w 5 minut) i zaufanie posiadam do serwisantów.
A serwisują nie tylko Mackie, ale tez inne sprzęty....
A jakie sprzęcik Mackiego posiadasz? Ja mam lekkie problemy ze stołem 1604 VLZ Pro - buczy mi transformator no i chciałem się dowiedzieć czy buczy bo ma buczeć, czy buczy bo jest z nim coś nie tak.
A serwisują nie tylko Mackie, ale tez inne sprzęty....
A jakie sprzęcik Mackiego posiadasz? Ja mam lekkie problemy ze stołem 1604 VLZ Pro - buczy mi transformator no i chciałem się dowiedzieć czy buczy bo ma buczeć, czy buczy bo jest z nim coś nie tak.
No własnie mackie1604 Vlz pro.
co jakiś czas musze go na konserwacje oddawać, bo się "zatykają" kanały. Zwykle czyszczenie i takie tam wystarcza, jest bardzo wrażliwy na zmiany temperatury, wilgoć i podobne rzeczy, które mu się przytrafiają, a pracuje w trudnych warunkach.
Poza tym bardzo dobry sprzęt, nie narzekam. No i nie buczy mi, przesłucham go jeszcze dodatkowo pod tym kątem, ale raczej by mi sie to rzuciło na uszy :)
co jakiś czas musze go na konserwacje oddawać, bo się "zatykają" kanały. Zwykle czyszczenie i takie tam wystarcza, jest bardzo wrażliwy na zmiany temperatury, wilgoć i podobne rzeczy, które mu się przytrafiają, a pracuje w trudnych warunkach.
Poza tym bardzo dobry sprzęt, nie narzekam. No i nie buczy mi, przesłucham go jeszcze dodatkowo pod tym kątem, ale raczej by mi sie to rzuciło na uszy :)
www.surogat.pl
Poza tym bardzo dobry sprzęt, nie narzekam. No i nie buczy mi, przesłucham go jeszcze dodatkowo pod tym kątem, ale raczej by mi sie to rzuciło na uszy :)...
Włącz go po prostu i przyłóż ucho do tego całego panelu z dziurami - tam najbardziej to słychać. NO trochę mnie to martwi - tym bardziej że u Ciebie jest cisza...
Włącz go po prostu i przyłóż ucho do tego całego panelu z dziurami - tam najbardziej to słychać. NO trochę mnie to martwi - tym bardziej że u Ciebie jest cisza...
a mnie taki dzwiek zaczela wydawac listwa zasilajaca :( Jakies zuzycie sprzetu albo cos w ten desen
Podbijam. Czy jest autoryzowany serwis Mackie w Polsce? Pozdrawiam
na luzaku ! jak zawsze
...Podbijam. Czy jest autoryzowany serwis Mackie w Polsce? Pozdrawiam...
Zapytaj polskiego dystrybutora - MusicInfo
Zapytaj polskiego dystrybutora - MusicInfo
......Podbijam. Czy jest autoryzowany serwis Mackie w Polsce? Pozdrawiam...
Zapytaj polskiego dystrybutora - MusicInfo...
Spróbuję, dzięki
Zapytaj polskiego dystrybutora - MusicInfo...
Spróbuję, dzięki
na luzaku ! jak zawsze