Something like Antares Kantos
Potrzebuje przetworzyc nagrany wokal tak zeby wydawalo sie ze jest to partia instrumentu.Z pomoca by przyszedl Anteres Kantos ale chyba nie mozna go "aplikowac" na nagranym juz materiale?!czy ktos polecilby mi wtyczke ktora rozwiazalaby moj problem??Chyba ze da sie cos zdzialac Kantosem?
-->play your reason system<--
Re: Something like Antares Kantos
...Potrzebuje przetworzyc nagrany wokal tak zeby wydawalo sie ze jest to partia instrumentu.Z pomoca by przyszedl Anteres Kantos ale chyba nie mozna go "aplikowac" na nagranym juz materiale?!czy ktos polecilby mi wtyczke ktora rozwiazalaby moj problem??Chyba ze da sie cos zdzialac Kantosem?...
Kantos jest procesorem VST i "radzi sobie" z nagranym materialem audio
Przepraszam Cie, ale swoja droga to forum zawsze bedzie mialo taki dyletancki charakter (jeszcze raz przepraszam) jesli osobie ktora zadaje pytanie nie bedzie sie chcialo sprawdzic o co pyta!!!! Czy Ty wiesz ile kosztuje Kantos?? To jak wiesz ile,to wiesz tez ze jest to VST, trudno tego nie wiedziec jak sie wydaje za to pieniadze.
Ok.
Ps.Nie wiem z czego korzystasz (program) ale mozesz poszukac sobie jakiegos darmowego vocodera i pomiksowac glos instrumentem i odwrotnie, a pozniej jedno z drugim. Sprawdz.Pozdrawiam
Kantos jest procesorem VST i "radzi sobie" z nagranym materialem audio

Ok.
Ps.Nie wiem z czego korzystasz (program) ale mozesz poszukac sobie jakiegos darmowego vocodera i pomiksowac glos instrumentem i odwrotnie, a pozniej jedno z drugim. Sprawdz.Pozdrawiam
Re: Something like Antares Kantos
Drogi Kolego wiem ile kosztuje Kantos...nie napisalem ze chce go kupic,mialem zamiar pobawic sie demem ale przed instalacja chcialem sie spytac...Oczywiscie wiem ze to jest wtyczka vst ale sterowana sygnalem audio wiec wpina sie ja na wejscie sygnalu,a nie wiem jak jest juz obrobka nagranego dzwieku!!!!Poza tym wiele darmowych vocoderow jest beznadziejnych i chcialem sie dowiedziec czy ktos ma sprawdzona wtyczke ktorej uzywa...Mam nadzieje ze nie bede musial sie wiecej tlumaczyc....
Pozdrawiam

-->play your reason system<--