Pojawila sie nowa wersja 5.10.00.36 sterwonikow do AP 2496.
Poniewaz wersja .29 byla jakas dziwna, jest nadzieja, ze .36 bedzie dzialac naprawde przyzwoicie:
http://www.m-audio.com/index.php?do=support.drivers
no i dalej trzeba sobie wybrac system.
Milego testowania.
hubi
Nowe sterwoniki do Audiophile 2496
Re: Nowe sterwoniki do Audiophile 2496
...Pojawila sie nowa wersja 5.10.00.36 sterwonikow do AP 2496.
Milego testowania.
hubi
...
Eee tam dziwna ;) Przecież 29 to nie była beta, u mnie nie sprawiała najmniejszych kłopotów, spadku wydajności nie zauważyłem. No ale teraz jest już najnowsza wersja i ta działa wg mnie też OK. Tak właściwie to czasem zastanawiam się, czego mi w tych sterownikach jeszcze brakuje - chyba praktycznie niczego. No, może tylko +4dBV ;)
Milego testowania.
hubi
...
Eee tam dziwna ;) Przecież 29 to nie była beta, u mnie nie sprawiała najmniejszych kłopotów, spadku wydajności nie zauważyłem. No ale teraz jest już najnowsza wersja i ta działa wg mnie też OK. Tak właściwie to czasem zastanawiam się, czego mi w tych sterownikach jeszcze brakuje - chyba praktycznie niczego. No, może tylko +4dBV ;)
Re: Nowe sterwoniki do Audiophile 2496
Eee tam dziwna ;) Przecież 29 to nie była beta,
Nie byla beta, ale dzialy sie rozne rzeczy. Przede wszystkim z MIDI pod Cubase mieli ludzie problemy. Od czasu do czasu sterownik sam z siebie wyciszal lewy kanal line-in. W niektorych przypadkach (w zaleznosci od chipsetu i plyty) ludzie zauwazali spadek wydajnosci (ja rowniez mialem to nieszczescie). To tyle co mi sie przypomina.
W .32 midi i to wyciszanie wejscia powinno byc juz poprawione. Ciekawe jak z wydajnoscia ?
hubi