Witam,
W Virusie b mam 1024 barwy, a na stronie producenta jest ogromna ilość nowych brzmień. Moje pytanie dotyczy sposobu na opanowanie tego potężnego zbioru. Rozumiem, że więcej niż 1024 do virusa nie wgram, ale czy jest możliwość stworzenia w komputerze własnego zestawu brzmień, wgrania go do urządzenia i podmieniania pojedynczych barw stosownie do aktualnych potrzeb?
Dziękuję i pozdrawiam
Brzmienia Virusa
Re: Brzmienia Virusa
caaa, a niby po co Ci 1763 brzmienia?
jak użyjesz 10 to będzie naprawdę okrutnie dużo...
A najlepiej jakieś swoje brzmienie wykreować...
jak użyjesz 10 to będzie naprawdę okrutnie dużo...
A najlepiej jakieś swoje brzmienie wykreować...
www.surogat.pl
...Witam,
W Virusie b mam 1024 barwy, a na stronie producenta jest ogromna ilość nowych brzmień. Moje pytanie dotyczy sposobu na opanowanie tego potężnego zbioru. Rozumiem, że więcej niż 1024 do virusa nie wgram, ale czy jest możliwość stworzenia w komputerze własnego zestawu brzmień, wgrania go do urządzenia i podmieniania pojedynczych barw stosownie do aktualnych potrzeb?
Do tego m. in. sluzy SoundDiver Emagica. Jednak troche kosztuje.
Poszukaj w sieci oprogramowania free. Jest to instrument na tyle znany z pewna baza uzytkownikow, wiec na pewno cos znajdziesz.
Ja swego czasu bez problemu znalazlem soft do obslugi swojego rolanda.
hubi
Do tego m. in. sluzy SoundDiver Emagica. Jednak troche kosztuje.
Poszukaj w sieci oprogramowania free. Jest to instrument na tyle znany z pewna baza uzytkownikow, wiec na pewno cos znajdziesz.
Ja swego czasu bez problemu znalazlem soft do obslugi swojego rolanda.
hubi
...ale czy jest możliwość stworzenia w komputerze własnego zestawu brzmień, wgrania go do urządzenia i podmieniania pojedynczych barw stosownie do aktualnych potrzeb?..
Zajrzyj tam.
Do tego instrumentu dołączany jest edytor brzmień na płycie CD. Dziwne, że go nie posiadasz.
Zajrzyj tam.
Do tego instrumentu dołączany jest edytor brzmień na płycie CD. Dziwne, że go nie posiadasz.