Rok temu też miałem ten dylemat i gram w kapeli 5 osobowej ale czasami lubie sobie cos zrobić sam .
Jeśli masz komputer to zdecydowanie kup YAMAHĘ S 90. Brzmienia jak motif suuuuper klawiatura tylko bez samplera , na płycie jest oprogramowanie do s 90 . Przy jego pomocy wszystko zrobisz w domu a na chałture zabierasz tylko malutka kartę .
Triton czy Motif?
Re: Triton czy Motif?
Jeszcze jedno , jeśli chodzi o KURZWEILA to nie ma serwisu w Polsce a serwis ensoniqa też zostawia wiele do życzenia , miałem okazje sprawdzic . Pan w serwisie jest super tylko gorzej jest z częściami. a panowie w Sopocie to wogóle robia łaskę ze z tobą rozmawiają( nie dotyczy pana z serwisanta)
A przecież chcesz kupic na kilka lat więc serwis też weż pod uwagę
A przecież chcesz kupic na kilka lat więc serwis też weż pod uwagę
Chcę jeszcze raz gorąco wszystkim podziękować za wszystkie porady Właśnie w sobotę tj. 3 .01. kupiłem motifa . Zaczynam go dopiero rozpracowywać ale jeśli chodzi o brzmienie to jest świetny , przynajmniej mi się podoba .Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam wszystkich .Wszystkiego dobrego w nowym roku .Paweł
- mr-hammond
Gratuluje !!!!
W miare odkrywania , podziel sie napotkanymi wadami i zaletami :)
Pozdrawiam
PAWEŁ
W miare odkrywania , podziel sie napotkanymi wadami i zaletami :)
Pozdrawiam
PAWEŁ

...Chcę jeszcze raz gorąco wszystkim podziękować za wszystkie porady Właśnie w sobotę tj. 3 .01. kupiłem motifa . Zaczynam go dopiero rozpracowywać ale jeśli chodzi o brzmienie to jest świetny , przynajmniej mi się podoba .Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam wszystkich .Wszystkiego dobrego w nowym roku .Paweł...
Również gratuluję zakupu i wyboru. Fajny prezent na Nowy Rok
Również ciekaw jestem szczegółowszych opinii bo być może myślę o zakupie Motif'a
, barwy z niego są powalające.
PS. Słyszałem i Tritona ale ten mnie jakoś nie przekonuje.
Motif ma wg. mnie szersze brzmieniowo zastosowanie (Triton już chyba nie za bardzo).
Pozdrawiam,
Również gratuluję zakupu i wyboru. Fajny prezent na Nowy Rok

Również ciekaw jestem szczegółowszych opinii bo być może myślę o zakupie Motif'a

PS. Słyszałem i Tritona ale ten mnie jakoś nie przekonuje.
Motif ma wg. mnie szersze brzmieniowo zastosowanie (Triton już chyba nie za bardzo).
Pozdrawiam,