Triton czy Motif?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
CKM
Re: Triton czy Motif?

Post autor: CKM » poniedziałek 05 sty 2004, 22:49

Rok temu też miałem ten dylemat i gram w kapeli 5 osobowej ale czasami lubie sobie cos zrobić sam .

Jeśli masz komputer to zdecydowanie kup YAMAHĘ S 90. Brzmienia jak motif suuuuper klawiatura tylko bez samplera , na płycie jest oprogramowanie do s 90 . Przy jego pomocy wszystko zrobisz w domu a na chałture zabierasz tylko malutka kartę .

Awatar użytkownika
CKM

Post autor: CKM » poniedziałek 05 sty 2004, 22:56

Jeszcze jedno , jeśli chodzi o KURZWEILA to nie ma serwisu w Polsce a serwis ensoniqa też zostawia wiele do życzenia , miałem okazje sprawdzic . Pan w serwisie jest super tylko gorzej jest z częściami. a panowie w Sopocie to wogóle robia łaskę ze z tobą rozmawiają( nie dotyczy pana z serwisanta)

A przecież chcesz kupic na kilka lat więc serwis też weż pod uwagę

Awatar użytkownika
bravo

Post autor: bravo » środa 07 sty 2004, 08:20

Chcę jeszcze raz gorąco wszystkim podziękować za wszystkie porady Właśnie w sobotę tj. 3 .01. kupiłem motifa . Zaczynam go dopiero rozpracowywać ale jeśli chodzi o brzmienie to jest świetny , przynajmniej mi się podoba .Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam wszystkich .Wszystkiego dobrego w nowym roku .Paweł

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » środa 07 sty 2004, 15:43

Gratuluje !!!!

W miare odkrywania , podziel sie napotkanymi wadami i zaletami :)

Pozdrawiam

PAWEŁ

WG

Post autor: WG » środa 07 sty 2004, 16:07

...Chcę jeszcze raz gorąco wszystkim podziękować za wszystkie porady Właśnie w sobotę tj. 3 .01. kupiłem motifa . Zaczynam go dopiero rozpracowywać ale jeśli chodzi o brzmienie to jest świetny , przynajmniej mi się podoba .Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam wszystkich .Wszystkiego dobrego w nowym roku .Paweł...

Również gratuluję zakupu i wyboru. Fajny prezent na Nowy Rok

Również ciekaw jestem szczegółowszych opinii bo być może myślę o zakupie Motif'a , barwy z niego są powalające.

PS. Słyszałem i Tritona ale ten mnie jakoś nie przekonuje.

Motif ma wg. mnie szersze brzmieniowo zastosowanie (Triton już chyba nie za bardzo).

Pozdrawiam,

ODPOWIEDZ