...
U mnie w RME wydaje mi się, że wszystko stabilnie działa na 0,3 ms (192khz) łącznie z buforem....
Szacun!
...
U mnie w RME wydaje mi się, że wszystko stabilnie działa na 0,3 ms (192khz) łącznie z buforem....
Szacun!
Ale fireface jest na zwykłe firewire :)
chodziło mi o serię multiface - tam były dedykowane karty
Nie mialem czasu wiecej poswiecic zeby zaglebic sie w karte po za podstawa, odtwarza audio czyli jakas komunikacja z ta karta jest, na dniach bede mial wiecej czasu to sprawdze to jak nie bedzie dzialac jak trzeba to dokupie 424 pci
Jak świecą się dwie w EMU to jest brak synchronizacji, jak miga EXT to nie zgadzają się częstotliwości karty i źródła synchronizacji
The Sync Status indicators on the 0404 USB 2.0 function as follows:
INT solid ................................Internally sync’d, no external digital input detected.
INT solid + EXT blinking ....Internally sync’d, external digital input of different
sample rate detected; MUTE S/PDIF input
INT solid + EXT solid ...........Internally sync’d, external digital input of same
sample rate detected.
EXT solid ...............................Externally sync’d; valid S/PDIF input present
ups pomyłka - to nie do tego tematu :)
W zasadzie wszystko zostało powiedziane. Dodam tylko, ze 2408 BEZ KARTY wcale nie jest bezurzytecznym pudełkiem. Podłączona tylko do prądu jest 8 kanałowym konwerterem AC CA analog - ADAT/TDIF
Karta to altera acex pci card ale cos sterownikow nawet nie moge znalesc