Ktoś tworzy, produkuje podkłady, beaty ?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Fluentpl
Ktoś tworzy, produkuje podkłady, beaty ?

Post autor: Fluentpl » środa 30 paź 2013, 00:24

Cześć

Chciałem się zapytać, czy jest tutaj ktoś kto tworzy podkłady, beaty i robi to nie bardzo drogo, niestety w obecnym momencie nie stać mnie na studyjne rzeczy itd, a nie chce przestawać tworzyć, mogłaby wyniknąć fajna współpraca, ale muszę się zorientować :) Mam swoje pomysły, wokale, ale chciałbym specyficzne bity (r&b.pop,klubowe). Jeśli byłby może ktoś chętny po więcej info kontakt@fluent.pl piszcie :)
Tylko ktoś kto naprawdę już to robi i zna się bo musi to dobrze brzmieć, nie wymagam cudów ale musze to napisać. Pozdrawiam :) 

Fluentpl

Re: Ktoś tworzy, produkuje podkłady, beaty ?

Post autor: Fluentpl » środa 30 paź 2013, 00:25

...
Cześć

Chciałem się zapytać, czy jest tutaj ktoś kto tworzy podkłady, beaty i robi to nie bardzo drogo, niestety w obecnym momencie nie stać mnie na studyjne rzeczy itd, a nie chce przestawać tworzyć, mogłaby wyniknąć fajna współpraca, ale muszę się zorientować :) Mam swoje pomysły, wokale, ale chciałbym specyficzne bity (r&b.pop,klubowe). Jeśli byłby może ktoś chętny po więcej info kontakt@fluent.pl piszcie :)
Tylko ktoś kto naprawdę już to robi i zna się bo musi to dobrze brzmieć, nie wymagam cudów ale musze to napisać. Pozdrawiam :) ...

Aha i proszę ludzi słownych, bo już straciłem za dużo nerwów i czasu na ludzi, którzy nie traktują innych poważnie. 

Mamoń
Kontakt:

Post autor: Mamoń » środa 30 paź 2013, 10:12

Myślę, że jest tutaj mnóstwo takich ludzi, ale nie licz, że ktoś zrobi Ci "super podkład" za małe pieniądze i w bardzo krótkim czasie. Niestety w każdej branży, żeby coś było "Pro" musi kosztować i musi być robione przez określony czas....

Pozdrawiam
http://aranzacjemuzyczne.c0.pl/nauka-gry-gitarze-lodz/

Awatar użytkownika
midishiner

Post autor: midishiner » środa 30 paź 2013, 10:17

Polecam zajrzeć tutaj. Ceny w miarę, a pod względem jakości to czołówka w Polsce. 

Powodzenia

Lucas May On Tour
5-21.V.2009

ODPOWIEDZ