Witam. Potzrebuję jakiegoś osobistego nagłośnienia do skrzypiec w formie jakiegoś piecyka. Czy do tego celu nadadzą się piecyki do gitar akustycznych typu Behringer ACX1800 lub Marshall AS50D czy może sa jakieś specjalne dedykowane do skrzypiec ?
Wzmacniacz do skrzypiec elektrycznych
-
Re: Wzmacniacz do skrzypiec elektrycznych
...
Witam. Potzrebuję jakiegoś osobistego nagłośnienia do skrzypiec w formie jakiegoś piecyka. Czy do tego celu nadadzą się piecyki do gitar akustycznych typu Behringer ACX1800 lub Marshall AS50D czy może sa jakieś specjalne dedykowane do skrzypiec ?...
Wzmacniacze do instrumentów akustycznych lub szerokopasmowe kolumny aktywne i wmacniacze keyboardowe nadają się znakomicie. Ja miałem kilka: AER compact 60, Roland ac60, Magg200, Behringer fx 1800, Fishman loudbox 100. Obecnie mam Fishmana Artista ale właśnie mi się zepsuł (oddałem do naprawy w ramach gwarancji). Artist ma najładniejsze brzmienie w mojej opinii z tych wszystkich. Pozdrawiam!
Thomann ma najlepszą cenę.
Muzyk jazzowy, skrzypek, klawiszowiec.
http://www.myspace.com/bienczyckidominik
http://www.myspace.com/bienczyckidominik
-
Re: Wzmacniacz do skrzypiec elektrycznych
......Witam. Potzrebuję jakiegoś osobistego nagłośnienia do skrzypiec w formie jakiegoś piecyka. Czy do tego celu nadadzą się piecyki do gitar akustycznych typu Behringer ACX1800 lub Marshall AS50D czy może sa jakieś specjalne dedykowane do skrzypiec ?...
Wzmacniacze do instrumentów akustycznych lub szerokopasmowe kolumny aktywne i wmacniacze keyboardowe nadają się znakomicie. Ja miałem kilka: AER compact 60, Roland ac60, Magg200, Behringer fx 1800, Fishman loudbox 100. Obecnie mam Fishmana Artista ale właśnie mi się zepsuł (oddałem do naprawy w ramach gwarancji). Artist ma najładniejsze brzmienie w mojej opinii z tych wszystkich. Pozdrawiam!
Thomann ma najlepszą cenę. ...
Dziękuję :)
Thomann ma najlepszą cenę. ...
Dziękuję :)