M-Audio Firewire 1814 i laptop Toshiba - zniekształcony dźwięk

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
maincoon
Re: M-Audio Firewire 1814 i laptop Toshiba - zniekształcony dźwięk

Post autor: maincoon » piątek 02 sie 2013, 00:33

...
cóż może tak być - kolejny przypadek gdzie Ti nie domaga...

TI domaga, ale nie na mojej toshibie. Jak napisałem powyżej na HP 550 działa idealnie.

misiek92

Re: M-Audio Firewire 1814 i laptop Toshiba - zniekształcony dźwięk

Post autor: misiek92 » sobota 03 sie 2013, 09:54

Co do aktualizacji sterowników: Start-> panel sterowania-> menedżer urządzeń-> jak wyświetli się okienko menedżera jak masz wpiętą karte szukasz "kontrolery hosta magistrali IEEE 1394" rozwijasz powiniena się pojawić Twoja karta klik prawym klawiszem myszy-> aktualizuj oprogramowanie sterownika-> pojawiają się dwie opcje do wyboru albo żeby komputer wyszukał sam aktualizacje sterowników albo przeglądaj mój komputer w poszukiwaniu sterowników oprogramowania wybieramy opcje drugą-> pozwól mi wybrać z listy urządzen na moim komputerze-> i powinna wyświetlić się lista sterowników u mnie pomogła zmiana na sterownik który miał w nawiasie opis (starszy) czasami opisywany jest jako (legancy), przy czym u mnie mam zbudowaną kartę FW i nie wiem czy u Ciebie zadziała to w ten sam sposób ale spróbowac zawsze warto może system przy aktualizacjach ściągnął sobie od razu jakieś sterowniki FW.

ODPOWIEDZ