Witam
Otóż w sklepie w promocji jest do nabycia Sample Tank 2 XL, za cenę 32 euro (-70%). Co sądzicie na temat tego instrumentu ? Czy warto go nabyć? Jak oceniacie jego bibliotekę ?
Sample Tank 2 XL - czy warto?
- chantizstudio
''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ
Re: Sample Tank 2 XL - czy warto?
Przyzwoite brzmienia, ale szału nie ma. Zależy do czego potrzebujesz. Jak dla mnie brakuje na przykład typowo nowoczesnych brzmień typu trance/techno itp. Ja akurat kupiłem cały pakiet wraz z orkiestrą Miroslav Philharomonik i innymi instrumentami.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://aranzacjemuzyczne.c0.pl/nauka-gry-gitarze-lodz/
- chantizstudio
Do brzmień techno/trance nie potrzebuje. Zależy mi na brzmieniach klasycznychnp strings itd i ''naturalnych'' np gitary, chórki itd Mile widziane były by tez ciekawe textury filmowo-ambientowe.
''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ
...Do brzmień techno/trance nie potrzebuje. Zależy mi na brzmieniach klasycznychnp strings itd i ''naturalnych'' np gitary, chórki itd Mile widziane były by tez ciekawe textury filmowo-ambientowe....
Na chórki za bardzo nie licz ani w ST, ani w MP, ale do klasyki zdecydowanie polecam Miroslava. ST za te śmieszne pieniądze możesz kupić, ale, jak to powiedziano przed momentem - szału nie ma :)
Na chórki za bardzo nie licz ani w ST, ani w MP, ale do klasyki zdecydowanie polecam Miroslava. ST za te śmieszne pieniądze możesz kupić, ale, jak to powiedziano przed momentem - szału nie ma :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
- chantizstudio
......Do brzmień techno/trance nie potrzebuje. Zależy mi na brzmieniach klasycznychnp strings itd i ''naturalnych'' np gitary, chórki itd Mile widziane były by tez ciekawe textury filmowo-ambientowe....
Na chórki za bardzo nie licz ani w ST, ani w MP, ale do klasyki zdecydowanie polecam Miroslava. ST za te śmieszne pieniądze możesz kupić, ale, jak to powiedziano przed momentem - szału nie ma :)...
Mam od nich Sonik Synth i Miroslava ale ciągle coś w nich mi brakuje
Na chórki za bardzo nie licz ani w ST, ani w MP, ale do klasyki zdecydowanie polecam Miroslava. ST za te śmieszne pieniądze możesz kupić, ale, jak to powiedziano przed momentem - szału nie ma :)...
Mam od nich Sonik Synth i Miroslava ale ciągle coś w nich mi brakuje
.........Do brzmień techno/trance nie potrzebuje. Zależy mi na brzmieniach klasycznychnp strings itd i ''naturalnych'' np gitary, chórki itd Mile widziane były by tez ciekawe textury filmowo-ambientowe....
Mam od nich Sonik Synth i Miroslava ale ciągle coś w nich mi brakuje ...
Prosta rada. Spraw sobie Kontakta, a na pewno nic Ci wtedy nie będzie brakowało :)
Mam od nich Sonik Synth i Miroslava ale ciągle coś w nich mi brakuje ...
Prosta rada. Spraw sobie Kontakta, a na pewno nic Ci wtedy nie będzie brakowało :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
Za tę cenę jak najbardziej warto. Bibliotek brzmieniowych nigdy za mało, a można tam znaleźć ciekawe brzmienia. Mam, korzystam polecam