Witaam :( mam niełatwy problem mianowicie kiedyś na tym forum przeczytałem o genialnych samplach , nazwa była ich podana i znalażlem je na internecie do ściągnięcia . Sample były perkusyjne i naprawdę genialne , było ich w okolicach 20 kilku tysięcy i w sumie miało to coś koło 4gb , polecał to chyba użytkownik z Homerem na awatarze . Wszystkie sample były w foramcie WAV ale były też pliki dzięki którym mogliśmy wczytać je do różnych samplerów typu Kontakt , Kong Drum w Reasonie itd ... Gdy uruchomiliśmy był tam foldery z różnymi ustawieniami do programów , i folder z wszystkimi samplami o nazwie WAV SAMPLES , miałem te sample przez naprawdę długi czas i były genialne , wręcz je uwielbiam :) Lecz niestety ostatnio wysypał mi się dysk i wszystko przepadło :/ udało mi się odzyskać połowe z nich aczkolwiek to nie wszystkie i chciałbym spowrotem mieć wszystkie :( Mam tylko ten katalog WAV SAMPLES a zaraz po otwarciu go są takie foldery :
http://zapodaj.net/473443153d2ef.png.html
Jeśli coś mogę pokazać różne dźwięki tych sampli z nazwą :) Wiem ze znalezienie tych sampli może nie być łatwe :/ ale byłbym wdzięczny za pomoc , sądze iż są to jedne z bardziej znanych gdyż były naprawdę świetne , w wysokiej jakości i można było na nich każdy gatunek zrobic :) Dziekuje za pomoc .