Sample które "skądś " mam na komputerze

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
draxan97
Sample które "skądś " mam na komputerze

Post autor: draxan97 » sobota 22 cze 2013, 12:03

Witaam :( mam niełatwy problem mianowicie kiedyś  na tym forum przeczytałem o genialnych samplach  , nazwa była ich podana i znalażlem je na internecie do ściągnięcia .  Sample były perkusyjne i naprawdę genialne , było ich w okolicach 20 kilku tysięcy i w sumie miało to coś koło 4gb ,  polecał to chyba użytkownik z Homerem na awatarze . Wszystkie sample były w foramcie WAV ale były też pliki dzięki którym mogliśmy wczytać je do różnych samplerów typu Kontakt ,   Kong Drum w Reasonie itd ...  Gdy uruchomiliśmy był tam foldery   z  różnymi ustawieniami do programów , i folder z wszystkimi samplami o nazwie WAV SAMPLES , miałem te sample przez naprawdę długi czas i były genialne , wręcz je uwielbiam :) Lecz niestety ostatnio wysypał mi się dysk  i wszystko przepadło :/ udało mi się odzyskać połowe z nich aczkolwiek to nie wszystkie i chciałbym spowrotem mieć wszystkie :(  Mam tylko ten katalog WAV SAMPLES a zaraz po otwarciu go są takie foldery :

http://zapodaj.net/473443153d2ef.png.html

Jeśli coś mogę pokazać różne dźwięki tych sampli z nazwą :) Wiem ze znalezienie tych sampli może nie być łatwe :/ ale byłbym wdzięczny za pomoc , sądze iż są to jedne z bardziej znanych gdyż były naprawdę świetne  ,  w wysokiej jakości  i   można było na nich każdy gatunek zrobic :) Dziekuje za pomoc .

MrExplosion

Re: Sample które "skądś " mam na komputerze

Post autor: MrExplosion » sobota 22 cze 2013, 12:24

Best Service Drums Overkill

Awatar użytkownika
draxan97

Re: Sample które "skądś " mam na komputerze

Post autor: draxan97 » sobota 22 cze 2013, 12:48

Baaaardzo mocno dziękuje :)

ODPOWIEDZ