......Izotope Ozone Maximizer....
Sorry, pozwolę sę nie zgdzić. Jeśli Ozone jest transparentny, to ja mam chyba za dobre odsłuchy (a nie mam, więc potrktujmy to humorustycznie) Jeśli prawdziwa transparentność jest priorytetem, to nie zostaje wiele jeśli chodzi o VST. Wspomniany bx, DMG Audio może coś jeszcze, ale nie miałem styczności. Co nie deprecjonuje oczywoście Izotope. Bo często prawdziwa transparentność w dobie muzyki "z komputera" jest przekleństwem. Niemniej tego dotyczyło pytanie....
Jeżeli limiter w Ozone od wersji 4 w górę pracuje w IRCII, IRCIII oraz trybie very fast wzwyż to maksymalizacja przebiega w sposób bardzo transparentny. Nie miażdżąc transjentów nawet przy niskich poziomach Threshold. Kwestia miksu i aranżu zresztą. Jak zawsze.
Transparentny, wysokiej jakości limiter programowy
Re: Transparentny, wysokiej jakości limiter programowy
......Sonnox Limiter - prosty, skuteczny i super wydajny - oczywiście według mnie. pozdrawiam....
Potwierdzam. To jeden z najalpszych limiterów wtyczkowych....
200 funtow za podstawową wersję (native), sporo...
Swoja drogą dziwi mnie trochę brak wypowiedzi na temat PSP Xenon. To podobno naprawde dobra wyczka. Nikt z forumowiczów nie używa?
Potwierdzam. To jeden z najalpszych limiterów wtyczkowych....
200 funtow za podstawową wersję (native), sporo...
Swoja drogą dziwi mnie trochę brak wypowiedzi na temat PSP Xenon. To podobno naprawde dobra wyczka. Nikt z forumowiczów nie używa?
......Swoja drogą dziwi mnie trochę brak wypowiedzi na temat PSP Xenon. To podobno naprawde dobra wyczka. Nikt z forumowiczów nie używa?...
Bo też nie jest transparentna. Co oczywiście nic jej nie ujmuje.
Bo też nie jest transparentna. Co oczywiście nic jej nie ujmuje.
.........
Bo też nie jest transparentna. Co oczywiście nic jej nie ujmuje....
Pytanie jest - co rozumiesz przez słowo "transparentny"? To chyba jasne że żaden limiter nie jest transparentny chyba że jest wyłączony.
Bo też nie jest transparentna. Co oczywiście nic jej nie ujmuje....
Pytanie jest - co rozumiesz przez słowo "transparentny"? To chyba jasne że żaden limiter nie jest transparentny chyba że jest wyłączony.
jak się powiedziało A to wypada powiedzieć Sonnox Inflator
co do cen - warto zaczekać na promocje,
pozdrawiam

co do cen - warto zaczekać na promocje,
pozdrawiam