Brak sampli na płycie EiS
Nie wiem dlaczego, ale na mojej płycie EiS w folderze ELECTRONIC DRUMS & SOUNDS VOL.2/DRUM SECTION/ mam tylko pliki z biblioteką dla samplerów a brakuje sampli....
Przy próbie wyszukania przez kontakt jako lokalizację podaję główny katalog z samplami na płycie i lipa:/
Sprawdziłem też wielkość folderu z samplami zamiast opisanych w gazecie 2.3GB jest 1.44GB...
Czy jest możliwość udostępnienia przez redakcję brakujących sampli?
Nie ukrywam, że to jeden z powodów dla których kupiłem ten numer...
Pozdrawiam
Re: Brak sampli na płycie EiS
pozdrawiam
Tomasz Wróblewski
...Witam...
Nie wiem dlaczego, ale na mojej płycie EiS w folderze ELECTRONIC DRUMS & SOUNDS VOL.2/DRUM SECTION/ mam tylko pliki z biblioteką dla samplerów a brakuje sampli....
Przy próbie wyszukania przez kontakt jako lokalizację podaję główny katalog z samplami na płycie i lipa:/
Sprawdziłem też wielkość folderu z samplami zamiast opisanych w gazecie 2.3GB jest 1.44GB...
Czy jest możliwość udostępnienia przez redakcję brakujących sampli?
Nie ukrywam, że to jeden z powodów dla których kupiłem ten numer...
Pozdrawiam...
...Mam bieżący podgląd na materiał wysłany do tłoczni i żadnych tego typu problemów nie widzę. Folder z samplami ma 2,364 GB, a w katalogach z plikami NKI znajdują się wszystkie sample. Sprawdzę jeszcze dokładnie wybrane próbki gotowych płyt we wtorek, ale nie podejrzewam, aby tu był jakiś problem.
pozdrawiam
Tomasz Wróblewski
Witam
Dziękuję za zainteresowanie:)
Aby nie być gołosłownym postanowiłem upnąć screen z płyty gdzie widać wielkość folderu.
http://www.iv.pl/images/72955252654581294800.jpg
Pozdrawiam
- Marc.The.Drummer
- Kontakt:
Otwórz plyte na innym napedzie. Jak bedzie ten sam problem to mozesz plytke odeslac do redakcji i ci dadza nowa :)
czy faktycznie był jakiś błąd z płytami, bo u mnie jest podobna sytuacja najwyraniej jak opisana w pierwszym poście...
...
czy faktycznie był jakiś błąd z płytami, bo u mnie jest podobna sytuacja najwyraniej jak opisana w pierwszym poście... ...
Niestety i u mnie jest to samo! Wielkość folderu Sample - 1,44 Gb.
[addsig]
Droga Redakcjo, czy brakujące sample będzie można ściągnąć? to chyba najprostsze rozwiązanie?
Pobierz plik: Soundorder_pack.rar (1,5 GB!).
[addsig]
Redakcja jak zwykle staje na wysokości zadania :) dzięki za sprawne rozwiązanie zagadniena, pozdrawiam :)
Zgadzam się z przedmówcą....
PZDR