Samplitude 7.2 demo - kłopot...

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
oduck
Samplitude 7.2 demo - kłopot...

Post autor: oduck » wtorek 16 gru 2003, 12:32

chcialem obejrzec najnowsza wersje tego zacnego programu, ale niestety po zainstalowaniu dema i probie jego uruchomienia wywala mi komunikat "cos tam cos tam blad cos tam string32.dll nie znaleziony - ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic problem" ki diabel? instalowalem chyba ze 3 razy , na jednym i na drugim komputerzee i nic.. sprawdzilem z ciekawosci za innym trzecim - to samo..

mam win xp home i pro, obydwie wersje PL, jesli to jest istotne..

pomozcie...

fan dobrego brzmienia ;)

Awatar użytkownika
Master

Re: Samplitude 7.2 demo - kłopot...

Post autor: Master » wtorek 16 gru 2003, 12:56

...chcialem obejrzec najnowsza wersje tego zacnego programu, ale niestety po zainstalowaniu dema i probie jego uruchomienia wywala mi komunikat "cos tam cos tam blad cos tam string32.dll nie znaleziony - ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic problem" ki diabel? instalowalem chyba ze 3 razy , na jednym i na drugim komputerzee i nic.. sprawdzilem z ciekawosci za innym trzecim - to samo..

mam win xp home i pro, obydwie wersje PL, jesli to jest istotne..

pomozcie...

...

"cos tam cos tam blad cos tam string nie znaleziony - a jak komputer ma wiedziec czy masz stringi czy nie ? musisz pokazac mu co nosisz no i sprawa załatwiona

Awatar użytkownika
Damianin

Post autor: Damianin » wtorek 16 gru 2003, 13:06

"cos tam cos tam blad cos tam string nie znaleziony - a jak komputer ma wiedziec czy masz stringi czy nie ? musisz pokazac mu co nosisz no i sprawa załatwiona ...

taak... czyżby odwieczny problem wersji Xp home edition?

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » wtorek 16 gru 2003, 13:23

jak juz napisalem , sprawdzalem rowniez na wersji Pro i jest to samo. tak wiec kolejny mit o ulomnosci wersji home odpada :D

directX jako winowajca rowniez odpada - sprawdzalem zarowno na 8.1 jak i 9.1b...
fan dobrego brzmienia ;)

Awatar użytkownika
JacekH

Post autor: JacekH » wtorek 16 gru 2003, 13:36

Sprobuj odnalezc ten plik,powinien byc w katalogu Samplitude'a Point, jesli nie - byc moze po rozpakowaniu zostal w jakims katalogu tymczasowym, potem skopiuj ten plik do WinNT\\system32.

Jacek

Awatar użytkownika
Damianin

Post autor: Damianin » wtorek 16 gru 2003, 13:47

U mnie w systemie ten pliczek - straszne maleństwo (24KB), mieści się w C:\\WINDOWS\\system32 (używam Windows 2003 - ale pod XP powinno być podobnie)

Jak w dalszym ciągu nie dasz rady uruchomić demka, to mogę ci go jakoś podesłać np. mailem.

Awatar użytkownika
Piechnik

Post autor: Piechnik » wtorek 16 gru 2003, 14:08

u mnie to demo instaluje sie bez problemu na win xp home pl + service pack1

plik string32.dll równiez znajduje się na swoim miejscu czyli w katalogu windows\\system32.

Awatar użytkownika
oduck

Post autor: oduck » wtorek 16 gru 2003, 14:09

dzieki wielkie! zadzialalo przeniesienie wszystkich plikow z folderu samplitude/point, poniewaz jak wgralem do system32 string32.dll, to zaczal prosic o nastepny i o nastepny ;)

fan dobrego brzmienia ;)

ODPOWIEDZ