WITAM w jaki sposob otworzyc plik midi(caly utwor)by rozlozylo go na kazda sciezke pojedynczo.otwieram i wszystko jest na jednej sciezce,jak to ustawic???z gory dzieki Marcin
Cubase 5 i projekt MIDI
Motu 828 mk3,avantone cv 12,aps classic,uad 2 solo,Duo,tc helicon,rnc fmr 1773........????
Re: Cubase 5 i projekt MIDI
Mozliwe że funkcja disolve part w sekcji midi pomoże;)
...Mozliwe że funkcja disolve part w sekcji midi pomoże;)...
Wiele razy już o tym tu było. Podobnie jak i o tym, że w midi to najlepiej mieć majtki!
Są skróty/synonimy których nie warto pisać po swojemu. I nauczcie się wreszcie tego do cholery!
W tym też S/PDIF (ang. SONY/Philips Digital Interface Format) i wiele innych. Bo później za cholerę wręcz nie idzie znaleźć normalnym trybem w wyszukiwarkach tego, co i czasem całkiem rzeczowo piszecie.
[addsig]
Wiele razy już o tym tu było. Podobnie jak i o tym, że w midi to najlepiej mieć majtki!
Są skróty/synonimy których nie warto pisać po swojemu. I nauczcie się wreszcie tego do cholery!
W tym też S/PDIF (ang. SONY/Philips Digital Interface Format) i wiele innych. Bo później za cholerę wręcz nie idzie znaleźć normalnym trybem w wyszukiwarkach tego, co i czasem całkiem rzeczowo piszecie.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
a wystarczyło zajrzeć do instrukcji....
Do nowego projektu Cubase importujesz plik MIDI File. Jeśli plik jest w formacie 0 (wszystkie kanały MIDI na jednej ścieżce) zaznaczasz track i z menu MIDI wybierasz opcję Dissolve Part. Dzięki temu Cubase rozłoży ten track na poszczególne ścieżki MIDI.
Preceli chyba jestes najbardziej nerwowym człowiekiem na tym forum, tak mysle czytając Twoje wpisy. Przeklinanie jest już niemodne, poza tym zlosc urodzie szkodzi
cytując mój wpis wnioskuje ze na mnie sie tak złoscisz?
...cytując mój wpis wnioskuje ze na mnie sie tak złoscisz?...
Kolego, nie mam ani chęci, czasu, ani też i żadnego innego powodu aby się akurat na Ciebie złościć. Choć w sumie ciekawe skąd Ci się to ubzdurało.
Zacytowałem tylko po małej edycji swój własny wpis, sprzed czterech lat!
[addsig]
Kolego, nie mam ani chęci, czasu, ani też i żadnego innego powodu aby się akurat na Ciebie złościć. Choć w sumie ciekawe skąd Ci się to ubzdurało.
Zacytowałem tylko po małej edycji swój własny wpis, sprzed czterech lat!
[addsig]