Daj sobie juz na luz człowieku, bo sam nie wiem, ale jakiś zakompleksiony na maxa jestes. Ciągniesz temat i ciągniesz, a po co, przecież i tak nikt ci tu nie podskoczy, bo ty wiesz wszystko najlepiej. Dziwi mnie tylko, że nawet jak ktos czegoś nie wie, lub sie myli, lub po prostu ma inne zdanie, to nie potrafisz tego uszanować i nie mowie tego ot tak sobie, bo poczytałem troche na forum twoich wypowiedzi i nie trzeba konczyc psychologii by zobaczyc, ze masz chlopie problemy ze sobą. I tez da sie nie zauważyć, ze zazwyczaj to ty pierwszy wszystkim ubliżasz i zaczepiasz jak bys zjadł wszystkie rozumy. Stonuj deczko, bo ci żyłka puści i trzeba będzie zmienić ci pampersa.
A moze kryzys wieku sredniego ci dopadł? Wmawianie sobie sameu ze jest się kimś nic przy tym nie pomoze. Stan prze lustrem i wyznaj szczera prawde sobie samemu kim jestes, bo tak to nawet jako 80-ciolatek bedziesz dalej siedział na forum i patrzył czy słupki aktywnosci ci nie spadły, bo nigdzie indziej niekt cie nie chce zapewne słuchac. Masz charakterek , nie powiem......
A ja zauważyłem, że na forum pojawiają się co jakiś czas takie osoby, jak Ty, z dokładnie takim samym schematem działania. Najpierw, że niby się podzielić wiedzą, a potem taka sama śpiewka, że tamten taki, śmaki czy owaki. Ok, sam komuś coś wytykasz, a przeczytaj tylko swoje wypowiedzi. Nie jest to przyzwoite.
Co do dysków, to sam mam WD Caviar Black, właśnie z tego powodu, że przy Green wolniej się ładują biblioteki z Play czy Kontakta. Co nie oznacza, że Green nie nadają się do pracy, bo tak nie jest.
Pozdrawiam
Początkujący muzyk.