...............
Nie rozmawiamy o rewolucji w tej dziedzinie, to przecież emulacja + features'y. To poprostu fajny instrument, bardzo dobrej jakości, polskiej produkcji. Dlatego też położyłem troszkę większy nacisk w tym przypadku. ...
No i bardzo dobrze, cieszy mnie iż polscy programiści wkraczają wreszcie na rynek komercyjnych syntezatorów vst, a nie tylko efekty w stylu korektory, kompresory itd. To jest olbrzymi plus. Ocenę syntezatora pozostawię gdy już go nabędę i sam nim pokręcę (a na pewno go kupie), jednak kilka słów krytyki skieruje w stronę audio prezentacji tego cudeńka.
Mianowicie prezentacje prócz tej jednej o której pisałem są naprawdę denne

, zamiast skupić się na 3 max 4 fajnych prezentacjach zrobiono taki misz masz , nawalone tego jest za dużo i nie ma to to jakości. Nawet najlepszy synt tego typu by przebić się na rynku musi mieć dobrą reklamę w tym wypadku takim czymś są dema audio a te kaleczą być może rewelacyjny synt. Naprawdę życzę jak najlepiej chłopakom D16 , ale zrobić dobry synt to jedno a le tez trzeba potem umieć to pokazać w dzisiejszym zawalonym rynku .
Sorka za te ostre słowa ale wole być szczery.
''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ