...
To teraz przeczytaj pierwsze 3 posty z tego wątku i masz dokładnie to, co napisałeś tutaj :)
Potrzebne było te 78 postów, żeby dojść do wniosków z początku tematu? ;)...
No niby nie potrzebne bylo tyle postow, ale po 3 postach nie bylem pewny i zaczelo sie wyrażanie roznych opinii.
Tylko ja nadal nie rozumiem dlaczego przez wiekszosc A5x jest traktowany jako zabawka, głosnik komputerowy, multimedialny a A7x cudowny profesjonalny monitor, najlepzy na rynku.
Wg mnie wydawanie gotowki na A7x to bezsens bo ani tam konkretnego dolu, jest jego wiecej niz w A5x ale cudow nie ma, nie wiem czy za takie pieniadze nie lepiej szukac czegos innego. Dlatego wg mnie A5x w swojej klasie i cenie jest na prawde ok.
Nawet ten dol nie jest tragiczny, oczekiwalem ze bedzie gorzej, wg mnie przy malutkich pomieszczeniach starczy taki dol, ewentualnie warto gdzie posluchac track na czyms wiekszym na koncu.
Po prostu moj blad polegal na tym ze takich tematow sie nie zaklada bo to tak jakby zapytac czy VW Golf to dobry samochod, to ci wszyscy ktorzy jezdza Mercedesami, Volvo, bede twierdzic ze to jest bardzo nieciekawy model, po prostu sa rozne opinie i rozne patrzenie na takie rzeczy, dla mnie Adamy to sa dobre monitory ale producent zle proporcjonalnie ustawił sa ceny, bo tak jak pisalem A7x za ponad 4 tys to besens..wg mnie cos duzo lepszego sie znajdzie, natomiast za 2,5 A5x to juz duzo ciekawszy monitor i cena niezla. Wg mnie KRK RP6 moga miec podobny dol co Adamy A7x..
No nie ważne w kazdym razie juz wiem o co chodzi, posluchalem i teraz bez teoretyzowania, moge cos wiecej od siebie napisac. I jestem swiadomy tego co robie, jaki model wybieram itd..