Z CD na vinyla?
Slyszalem, ze jest w DE firma, do ktorej wysylamy na przyklad cd z muza i oni to na vinyla przegrywaja. Czy to jest prawda?? Jesli tak to ma ktos namiary na tego typu firmy??
Re: Z CD na vinyla?
no kurde nikt nic nie wie??
mam taki kontakt w niemczech jedna plyta wynosi okolo 200-300zł jezeli chcesz pojedyncze sztuki. Ale to musi byc Twoj material bo oni piractwa nie uprawiają.
Vinylki nie sa takiej jakości (trwałość) jak oryginałki ale "wosk" przy dobrym wywarzeniu ramienia tak szybko sie nie zetrze i zagrasz wiele fajnych imprez....
Pozdrowionka
odpisz jak chcesz wiecej informacji
Vinylki nie sa takiej jakości (trwałość) jak oryginałki ale "wosk" przy dobrym wywarzeniu ramienia tak szybko sie nie zetrze i zagrasz wiele fajnych imprez....
Pozdrowionka
Muzykuje od 3 roku zycia - zrobilem z trojkolowego rowerka - PERKUSJE!!! Potem rosyjska gitara, polska, szkola muzyczna i koncertowka made in Spain. Nagle pojawia sie w sklepach New Beat Trancemissiom i zaczyna przygoda z komputerem...
Wiekszosc polskich artystow w szczegolnosci hip hopowych korzysta z tloczni w Czechach bo wychodzi taniej a jakos jest taka sama jaka proponuja niemieckie tlocznie!Niestety nie znam namiarow.............

-->play your reason system<--
...mam taki kontakt w niemczech jedna plyta wynosi okolo 200-300zł jezeli chcesz pojedyncze sztuki. Ale to musi byc Twoj material bo oni piractwa nie uprawiają.
Pozdrowionka
...
no przydalyby sie bo to w sumie dla kolesia bo on robi swoja muze i zaczyna didzejke. wiec jak masz jakis kontakt to napisz
Pozdrowionka
...
no przydalyby sie bo to w sumie dla kolesia bo on robi swoja muze i zaczyna didzejke. wiec jak masz jakis kontakt to napisz
......Slyszalem, ze jest w DE firma, do ktorej wysylamy na przyklad cd z muza i oni to na vinyla przegrywaja. Czy to jest prawda?? Jesli tak to ma ktos namiary na tego typu firmy??...
Podziel sie wrazeniami jak wytniesz!
to jak wyzej napisalem dla mojego kolesia wiec jak on cos sobie wytnie to napisze
to jak wyzej napisalem dla mojego kolesia wiec jak on cos sobie wytnie to napisze
.........Slyszalem, ze jest w DE firma, do ktorej wysylamy na przyklad cd z muza i oni to na vinyla przegrywaja. Czy to jest prawda?? Jesli tak to ma ktos namiary na tego typu firmy??...
to jak wyzej napisalem dla mojego kolesia wiec jak on cos sobie wytnie to napisze...
gzvinyl.com adres tłoczni w czechach!
na stronie znajdziecie wszystkie wiadomosci
odnośnie przygotowania materiału do tłoczenia
ceny i wszystko co wiaże sie z oprawa
wytłoczonego materiału.
pozdrawiam
to jak wyzej napisalem dla mojego kolesia wiec jak on cos sobie wytnie to napisze...
gzvinyl.com adres tłoczni w czechach!
na stronie znajdziecie wszystkie wiadomosci
odnośnie przygotowania materiału do tłoczenia
ceny i wszystko co wiaże sie z oprawa
wytłoczonego materiału.
pozdrawiam