Szukam elektronika-specjalisty od technologii magnetofonowej, który podjął by się zbudowania taśmowej kamery pogłosowej inspirowanej modelem Philips EL 6911. Chodzi mi o konstrukcję z minimum sześcioma głowicami odczytującymi, z oddzielną regulacją poziomu dla każdej z nich. Przede wszystkim jednak zależy mi na tym, aby głowice były ruchome, umieszczone na szynie, dzięki której można by je ustawiać w dowolnych kombinacjach rytmicznych. Jako bazę - źródło części oferuję echo taśmowe Dynacord Echocord Super 75 oraz magnetofon Philips T-600.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
Taśmowe echo - DIY
-
Re: Taśmowe echo - DIY
KONIECZNIE musisz tu śmiecić?
KONIECZNIE musisz tu śmiecić?...
Preceli czy ty miewasz czasami dobry humor ?
I co ma napisać w tym ogłoszeniu ?
To co napisał tutaj (pomijam kwestie przeglądania ogłoszeń)....a tak swoją drogą najlepszym miejscem na to ogłoszenie byłaby ELEKTRODA
-
...Zamysł fajny, ale czy naprawdę nie umiesz na tym serwisie znaleźć Działu Ogłoszeń?
KONIECZNIE musisz tu śmiecić?...
Szanowny Preceli
O dziale ogłoszeń wiem, i często z niego korzystam. W tym przypadku jednak rozmyślnie się nim nie posłużyłem (pomijając kwestię ograniczonej liczby znaków w ogłoszeniu oraz fakt, iż nie przepadam za "smsową" konstrukcją zdań), liczyłem na rozwinięcie jakiejś ciekawej dyskusji odnośnie tematu. A już napewno nie uważam, że w jakikolwiek sposób zaśmieciłem forum. Czy pisałem o proszu do prania, albo gwoździach?
Pozdrawiam!
-
...
To co napisał tutaj (pomijam kwestie przeglądania ogłoszeń)....a tak swoją drogą najlepszym miejscem na to ogłoszenie byłaby ELEKTRODA...
Fakt, zupełnie zapomniałem o tym forum...