NI Kontakt 5 Demo Timeout

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Solin
NI Kontakt 5 Demo Timeout

Post autor: Solin » czwartek 24 maja 2012, 10:12

Hej. Problem polega na tym, iż podczas pracy w "playerze" po 30 minutach wyskakakuje mi komunikat Demo Timeout ładując np plik .Wav (chodzi mi o to że nie podczas pracy nad instrumentem np. Abbey Road) Wszystko mam zaaktywowane serialami. A player przecierz jest za darmo nawet na stronie producenta pisze. Znacie jakieś rozwiązanie oprócz zasięgnięcia do Pdf ?
ω

Pietro

Re: NI Kontakt 5 Demo Timeout

Post autor: Pietro » czwartek 24 maja 2012, 12:22

...Hej. Problem polega na tym, iż podczas pracy w "playerze" po 30 minutach wyskakakuje mi komunikat Demo Timeout ładując np plik .Wav (chodzi mi o to że nie podczas pracy nad instrumentem np. Abbey Road) Wszystko mam zaaktywowane serialami. A player przecierz jest za darmo nawet na stronie producenta pisze. Znacie jakieś rozwiązanie oprócz zasięgnięcia do Pdf ?... 

Kontakt Player jest na tyle okrojony, że nie daje możliwości ingerencji w instrumenty, ładowania wave-ów itp a jedynie odtwarzania gotowych instrumentów i korzystania z zawartych w ich interfejsie efektów.

Wnioskuję, że do tej pory Kontakt Player działał Ci jako pełny Kontakt (przez 30 dni tak działa) i teraz przełączył się w swój normalny tryb. 

- Piotr

Awatar użytkownika
Solin

Post autor: Solin » czwartek 24 maja 2012, 16:36

Kontakt Player jest na tyle okrojony, że nie daje możliwości ingerencji w instrumenty, ładowania wave-ów itp a jedynie odtwarzania gotowych instrumentów i korzystania z zawartych w ich interfejsie efektów.

Wnioskuję, że do tej pory Kontakt Player działał Ci jako pełny Kontakt (przez 30 dni tak działa) i teraz przełączył się w swój normalny tryb. 

- Piotr

Bez Sensu  :/ to po co kupować biblioteki do playera, którego się nie da jako tako kupić bo jest za free a i tak działa jako Demo.

ω

Pietro

Post autor: Pietro » czwartek 24 maja 2012, 21:31

Player działa nadal normalnie, jak player, czyli ma odgrywać. Tylko wcześniej miałeś odblokowane fukcje pełnego samplera, do których się przyzwyczaiłeś i teraz się zdziwiłeś, że ich nie masz ;).

- Piotr

Awatar użytkownika
chantizstudio

Post autor: chantizstudio » piątek 25 maja 2012, 16:46

...

- Piotr

Bez Sensu  :/ to po co kupować biblioteki do playera, którego się nie da jako tako kupić bo jest za free a i tak działa jako Demo....

Podobnie jest z reaktor player, też masz zablokowane główne ustawenia instrumentów (np ilość głosów) , i można tylko sobie presetami pograć, 

''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ

ODPOWIEDZ