NI Kontakt 5 Demo Timeout
Re: NI Kontakt 5 Demo Timeout
...Hej. Problem polega na tym, iż podczas pracy w "playerze" po 30 minutach wyskakakuje mi komunikat Demo Timeout ładując np plik .Wav (chodzi mi o to że nie podczas pracy nad instrumentem np. Abbey Road) Wszystko mam zaaktywowane serialami. A player przecierz jest za darmo nawet na stronie producenta pisze. Znacie jakieś rozwiązanie oprócz zasięgnięcia do Pdf ?...
Kontakt Player jest na tyle okrojony, że nie daje możliwości ingerencji w instrumenty, ładowania wave-ów itp a jedynie odtwarzania gotowych instrumentów i korzystania z zawartych w ich interfejsie efektów.
Wnioskuję, że do tej pory Kontakt Player działał Ci jako pełny Kontakt (przez 30 dni tak działa) i teraz przełączył się w swój normalny tryb.
- Piotr
Kontakt Player jest na tyle okrojony, że nie daje możliwości ingerencji w instrumenty, ładowania wave-ów itp a jedynie odtwarzania gotowych instrumentów i korzystania z zawartych w ich interfejsie efektów.
Wnioskuję, że do tej pory Kontakt Player działał Ci jako pełny Kontakt (przez 30 dni tak działa) i teraz przełączył się w swój normalny tryb.
- Piotr
Bez Sensu :/ to po co kupować biblioteki do playera, którego się nie da jako tako kupić bo jest za free a i tak działa jako Demo.
- Piotr
- chantizstudio
...
- Piotr
Bez Sensu :/ to po co kupować biblioteki do playera, którego się nie da jako tako kupić bo jest za free a i tak działa jako Demo....
Podobnie jest z reaktor player, też masz zablokowane główne ustawenia instrumentów (np ilość głosów) , i można tylko sobie presetami pograć,