Mam do wydania 2000zł. Poszukuję stabilny interfejs USB/FireWire. Posiadam już Ableton 8, Laptop na systemie Win7 64-bit (KONTROLERY ALE WSZYSTKIE NA USB |Padkontrol,APC40,Klawisze| których rozumiem że nie będę podłączał do szukanego interfejsu?). Tymczasowo używam BCD3000 jako interfejs. Produkuję szeroko rozumianą muzyke elektroniczną z dużą rozbieżnością :) (glitch, DnB, Neurofunk, Psy etc) którą miksuje za pomocą zakupionych sampli (także instrumentalnych), VST itd. Dlatego nie potrzebna mi karta z niewiadomo iloma wyjściami, na mic, syntezatory... . W przyszłości chciałbym zakupić mikrofon do nagrywania prostych sampli (potrzebny Fantom?). BCD3000 ma wyjście na Mic ale bez Fantoma. Jeżeli podłącze do BCD niego jakieś przyzwoite monitory to możę nie będę go musiał wymieniać ? Co o tym myślicie ? Kupię Monitory a później interfejs jak moje małe studio się troche rozrośnie. Nie mam żadnych typów interface ponieważ na forum znalazłem same karty, które służo do nagrywania np kapeli rokowej po 3000zł.
Jaką Kartę proponujecie ? Mam nadzieje ze karty do mojego zastosowania nie są drogie mam 2.tys zł i mam nadzieje ze jak dołożę parę groszy to starczy jeszcze na Monitory

Dzięki pozdrawiam.