Heavyocity Evolve

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Akton
Heavyocity Evolve

Post autor: Akton » piątek 02 mar 2012, 10:27

Czy ktoś z kolegów mógłby mi przesłać test Heavyocity Evolve, zamieszczony w listopadowym numerze EiS (2009 r.)? Z góry dziękuję :)

[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
Akton

Re: Heavyocity Evolve

Post autor: Akton » poniedziałek 05 mar 2012, 10:57

Cry

[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
Robix

Post autor: Robix » poniedziałek 05 mar 2012, 13:48

Niestety nie posiadam tego testu, ale może warto napisać tu na forum jakieś konkretne pytania? Z pewnością ktoś podzieli się doświadczeniem lub udzieli informacji :).

Pozdrawiam

Początkujący muzyk.

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » poniedziałek 05 mar 2012, 13:50

...
 Niestety nie posiadam tego testu, ale może warto napisać tu na forum jakieś konkretne pytania? Z pewnością ktoś podzieli się doświadczeniem lub udzieli informacji :).

Pozdrawiam
...

Dzięki za odzew, Robert :) Nie mam konkretnych pytań, gdyż wszystko jest dla mnie w miarę jasne i czytelne, natomiast chciałbym po prostu zapoznać się z treścią w/w testu.

Pozdrawiam

[addsig]

ODPOWIEDZ