Kto mi sprzeda Cakewalka?
Ogłaszam konkurs dla dystrybutorów i sprzedawców. Proszę mi sprzedać upgrade z sonara 1 do sonara 3 . W nagrodę zostanę Waszym stałym klientem.
A do redakcji mam prośbę: proszę nie podawać fałszywych informacji: Audiofactory nie zajmuje się już Cakewalkiem i nie ma na ich stronie ŻADNYCH informacji na temat sonara 3. Nie jest też prawdą, że można uaktualnić sobie sonara na stronie www.cakewalk.com, bo jeśli mieszka się w Polsce trzeba się zwrócić do dystrybutora w Budapeszcie (który też nic nie wie i nie chce wiedzieć). Przy składaniu zamówienia online na stronie cakewalka trzeba wypełnić w tabelce rubrykę "select country", a tam w spisie Polski nie ma. Żyć? Nie, umierać! Aha: przy cenie upgrade'u chohlik przed sumą 99$ połknął dwójeczkę - niewielka różnica, prawda? ;)
A do redakcji mam prośbę: proszę nie podawać fałszywych informacji: Audiofactory nie zajmuje się już Cakewalkiem i nie ma na ich stronie ŻADNYCH informacji na temat sonara 3. Nie jest też prawdą, że można uaktualnić sobie sonara na stronie www.cakewalk.com, bo jeśli mieszka się w Polsce trzeba się zwrócić do dystrybutora w Budapeszcie (który też nic nie wie i nie chce wiedzieć). Przy składaniu zamówienia online na stronie cakewalka trzeba wypełnić w tabelce rubrykę "select country", a tam w spisie Polski nie ma. Żyć? Nie, umierać! Aha: przy cenie upgrade'u chohlik przed sumą 99$ połknął dwójeczkę - niewielka różnica, prawda? ;)
Re: Kto mi sprzeda Cakewalka?
w Polsce Cakewalk'a ma MX Music - dystrybutor Rolanda (właściciela Cakewalk'a)
...w Polsce Cakewalk'a ma MX Music - dystrybutor Rolanda (właściciela Cakewalk'a) ...
oj, człowiecze, żeby to było faktycznie takie proste i logiczne jak powinno to bym nikomu na forum głowy nie zawracał...
oj, człowiecze, żeby to było faktycznie takie proste i logiczne jak powinno to bym nikomu na forum głowy nie zawracał...
...Ogłaszam konkurs dla dystrybutorów i sprzedawców. Proszę mi sprzedać upgrade z sonara 1 do sonara 3 . W nagrodę zostanę Waszym stałym klientem...
??? Rozumiem, że w nagrodę podpisujesz umowe wieloletnią na systematyczne dostarczanie nowych wersji oraz upgrade softu - z firmą, która wygra konkurs ? Zazdroszczę Ci takiego zasobu gotówki. Pozdrawiam
??? Rozumiem, że w nagrodę podpisujesz umowe wieloletnią na systematyczne dostarczanie nowych wersji oraz upgrade softu - z firmą, która wygra konkurs ? Zazdroszczę Ci takiego zasobu gotówki. Pozdrawiam
?? Rozumiem, że w nagrodę podpisujesz umowe wieloletnią na systematyczne dostarczanie nowych wersji oraz upgrade softu - z firmą, która wygra konkurs ? Zazdroszczę Ci takiego zasobu gotówki. Pozdrawiam...
jaki z tego wniosek? jestem w rozpaczy! tak się cieszyłem na tego sonara, a tu bulszit
Cakewalk ....... Najelpszy Edytor MIDI na jakim kiedy kolwiek pracowałem.... ale absolutnie nie pod WINDOWS,stary CAKEWALK pod DOSem. professional , ..... nigdy nie stawał. niegdy sie nie wieszał. SOLIDNY jak RUSKI TRAKTOR , gniotsa nie łamiotsa, miał funkcje o ktorych Logic moze tylko pomazych .... natomiast to co teraz wypuszcza na rynek firma CAKEWALk, to jakas zmora . przynajmniej dla mnie , miałem okazje testowac to ustrojswo, ....... KOSZMAR to mało powiedziane,. nieazz szkoda pisac , na ten temat .
...Cakewalk ....... Najelpszy Edytor MIDI na jakim kiedy kolwiek pracowałem.... ale absolutnie nie pod WINDOWS,stary CAKEWALK pod DOSem. professional , ..... nigdy nie stawał. niegdy sie nie wieszał. SOLIDNY jak RUSKI TRAKTOR , gniotsa nie łamiotsa, miał funkcje o ktorych Logic moze tylko pomazych .... natomiast to co teraz wypuszcza na rynek firma CAKEWALk, to jakas zmora . przynajmniej dla mnie , miałem okazje testowac to ustrojswo, ....... KOSZMAR to mało powiedziane,. nieazz szkoda pisac , na ten temat . ...
taa, a przed wojną jabłka lepiej smakowały panie
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
- stereophonic
- Kontakt:
...
i były lepsze, ...
.... powiem tak, miałem problemy z Logic -iem , kupiłem orginał. EMAGIC sprzedał mi wersje na Maca .... troche dziwnie bo działała przez miesiac a potem Szlaban., oczywiscie dało sie odkrecic wszystko , tzn, musiałem wysztko odesłac , a oni przysłali mi druga wersje na PC, . domyslalem ze to bedzie trwało , wiec udałem sie ne gielde kupiłem CRAKA .... działa do dzisiaj, gdybym tego nie zrobił. byłbym w plecy 3 tyg.
Na tym forum to jest nie mile widziane, ale co mam zciemniac, mam crakowany soft . no i co .... połowa z was ma go takze:)
Udaj sie na giełde komp, w warszawie, kupisz co chcesz:)
pozdrawiam :)
Pozdrawiam Stereophonic
słuchajta, dostałem odpowiedź z cakewalka. ale się ubawiłem! tylko popatrzcie:
"Your best bet would be to contact the
Eastern Europe Distributors listed on our website. You should be able to
upgrade to Sonar 3, but they would have to be the people to help you. Else you might want to try and contact another distributor near you, perhaps in some other European Country. "
Czyżby Amerykańcy traktowali Europę jak jakąś większą wioskę? "blisko ciebie, w innym kraju" - a to dobre! ;)
"Your best bet would be to contact the
Eastern Europe Distributors listed on our website. You should be able to
upgrade to Sonar 3, but they would have to be the people to help you. Else you might want to try and contact another distributor near you, perhaps in some other European Country. "
Czyżby Amerykańcy traktowali Europę jak jakąś większą wioskę? "blisko ciebie, w innym kraju" - a to dobre! ;)
w innym kraju" - a to dobre! ;)
...
może u Helmutów? w końcu nowy Sonar na pierwszy rzut oka trochę z wyglądu przypomina Cubase SX?
...
może u Helmutów? w końcu nowy Sonar na pierwszy rzut oka trochę z wyglądu przypomina Cubase SX?

Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).