...
Coś mnie ruszyło, żeby sprawdzić to na ich stronce i jednak mnie przeczucie nie zawiodło :). Okazuje się, że produkty Spectrasonics można instalować na tylu komputerach ile się ma :D, czyli defakto po zmianie dysku można bez żadnych chocków klocków zainstolować normalnie tak jak na poprzednim kompie.
Since all Spectrasonics instruments have a "single-user/multiple-computer" license, you can install and use them on as many computers that you own and will be using yourself.
Pod warunkiem, że będzie wciąż ten sam użytkownik :).
Pozdrawiam :)
...
Atmosphere było i jest dodatkiem do tego co robie,płaszczyzny i plamy dzwiekowe produkuje
sam poprzez wielokrotny sampling kawałków dzwieków lub nagrywam przenosnym rejestratorem cyfrowym w tzw."terenie'( kosciół,dworzec,udało mi się nawet dostac w szczecinie do potężnego zbiornika wodnego dla miasta) a Omnisphere to jest -zgadzam sie
przepotężne narzędzie ale zawsze "gotowiec"wiem,wiem mozliwości modulacji nie wyczerpią mozliwości do xxII wieku....może jak troszke stanieje...szkoda atmosphere ale na xp juz nie przejdę.dziekuję za kontakt i pozdrawiam
.to sprawia wiele radości i satysfakcji z wytworzonych