Jaki tablet?
Proponuje zatem wirtualną kartę internetową np.: http://prepaid.bzwbk.pl/...
Ktory typ karty dziala. Karta internetowa?...
Ja płaciłem w zagranicznym sklepie kartą internetową. Złotówki są automatycznie przeliczane na walutę w momencie płatności. Teraz widzę pojawiła się karta walutowa czyli domyślam się że różnica polega jedynie na tym, że nie musisz martwić się po jakim kursie zostanie przeliczona waluta w momencie zapłaty, a przewalutowanie odbywa się w momencie zasilenia karty i odrazu wiesz ile masz do wydania.
Re: Jaki tablet?
............Czy wiece jak kupować aplikacje z app store nie majac karty debetowej ? Mam zwykłą vise electron i ta nie chce przejść. Co tu zrobić ?...
Proponuje zatem wirtualną kartę internetową np.: http://prepaid.bzwbk.pl/...
Ktory typ karty dziala. Karta internetowa?...
Ja płaciłem w zagranicznym sklepie kartą internetową. Złotówki są automatycznie przeliczane na walutę w momencie płatności. Teraz widzę pojawiła się karta walutowa czyli domyślam się że różnica polega jedynie na tym, że nie musisz martwić się po jakim kursie zostanie przeliczona waluta w momencie zapłaty, a przewalutowanie odbywa się w momencie zasilenia karty i odrazu wiesz ile masz do wydania....
Byłem w banku przed świętami i juz mogę płacić. Coś tam zrobili, zmienili typ konta czy coś i już mogę:)
[addsig]
Byłem w banku przed świętami i juz mogę płacić. Coś tam zrobili, zmienili typ konta czy coś i już mogę:)...
Ale w CA (były Lukas) to zrobiłeś? Jakieś opłaty z tego tytułu?
Teraz mam kartę VISA 1 Konto EURO<26 (visa electron)
Płaciłem za ubezpieczenie i takie tam inne duperele.
[addsig]
Pobrałem sobie programik Camel - Alchemy
Czy da się coś zrobić tak aby alchemy się nie wyłączał po zmianie na inny instrument? Czy może pare instrumenów działać w tle? bo obecnie jak tylko przeskocze na inny to się wycisza.
[addsig]
Dołączę się do tematu, ale zapytam o iPada 1. Potrzebowałbym go głównie do netu, i muzyki (w gry na takich ustrojstwach nie gram, chyba ze jakieś logiczne lub karciane). Mini DAWy raczej mnie nie interesują, coś co by bardzo mi pomogło to jakieś kontrolery MIDI. Wirtualne pady itd. Czy iPad 1 to uciągnie, czy przepaść między nim a 2 jest tak duża, że nie ma na co liczyć?
Ktoś już napisał "dajcie edytuj" tutaj:) Dołączam się do tej prośby....
Zapomniałem dopisać: najlepiej gdyby ktoś miał po prostu tą 1 i powiedział mi do czego sam jej używa:)
- mr-hammond
Jedynka spokojnie uciągnie kontrolery midi. Miałem jedynke i dawała radę.
...
Dołączę się do tematu, ale zapytam o iPada 1. Potrzebowałbym go głównie do netu, i muzyki (w gry na takich ustrojstwach nie gram, chyba ze jakieś logiczne lub karciane). Mini DAWy raczej mnie nie interesują, coś co by bardzo mi pomogło to jakieś kontrolery MIDI. Wirtualne pady itd. Czy iPad 1 to uciągnie, czy przepaść między nim a 2 jest tak duża, że nie ma na co liczyć?...
Nie ma przepaści, spokojnie da sobie radę. Dużo bardziej wymagające rzeczy na tym chodzą.
Jeżeli chodzi o mini DAW-y, to GarageBand też działa bez problemu na jedynce.
...
Czy da się coś zrobić tak aby alchemy się nie wyłączał po zmianie na inny instrument? Czy może pare instrumenów działać w tle? bo obecnie jak tylko przeskocze na inny to się wycisza. ...
No Panowie, odpowiedzcie koledze...
...
no właśnie, halo!
[addsig]