...
A nie lepij zainwestować w porządnej klasy słuchawki o dobrym, wyrównanym brzmieniu?
Miało być "lepiej" :). Połknąłem literkę, przepraszam.
...
A nie lepij zainwestować w porządnej klasy słuchawki o dobrym, wyrównanym brzmieniu?
Miało być "lepiej" :). Połknąłem literkę, przepraszam.
...Adam A3X...
tylko ze mialy byc mobilne a te nie sa...
...
...Adam A3X...
tylko ze mialy byc mobilne a te nie sa...
...
Masz na myśli nieosłonięty woofer, czy coś jeszcze?
5 kg sztuka...w torbę podróżną to sporo :)
Po co kupować paczki, które w niestudyjnych warunkach i tak nie zagrają jak powinny. Moim zdaniem najlepiej porządne słuchawy.
...
Po co kupować paczki, które w niestudyjnych warunkach i tak nie zagrają jak powinny. Moim zdaniem najlepiej porządne słuchawy....
A moim zdaniem na słuchawkach nie da się pracować jakie by one nie były :)
Popracowałeś?Bo śmiem wątpić - pracować spokojnie da się na słuchawkach i efekt będzie znacznie lepszy niż robota na niedorobionych głośniczkach.
Zresztą ani w jednym ani w drugim wypadku nikt normalny nie tworzyłby materiału do wydania a co najwyżej projekty i wstepne miksy.
Mając słuchawki nie puści się materiału kilku osobom...
Lepiej niech autor wątku napisze coś więcej bo rzucił kilka haseł za przeproszeniem z tyłka i kwotę a wy się tu zabijacie nie wadomo o co.....
A moim zdaniem na słuchawkach nie da się pracować jakie by one nie były :)
...
Oczywiście, że na samych słuchawkach nie robi się ostatecznego mixu, ale przecież jak się jest na wyjeździe, to nikt chyba nie bedzie robił ostatecznego masteringu czy też mixu. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Małe monitory nie zagrają na niższych częstotliwościach tak jak te większe, więc też nie jest kolorowo, biorąc małe monitorki. Sam z resztą pisałeś, że to są "bzyczki". Ja uważam, że i tak każdy utwór trzeba w warunkach studyjnych przesłuchać i poprawić co trzeba, więc słuchawki w podróży są dobrym rozwiązaniem. A niektóre słuchawki są na prawdę dobre.
Pozdrawiam
Oczywiście, że na samych słuchawkach nie robi się ostatecznego mixu, ale przecież jak się jest na wyjeździe, to nikt chyba nie bedzie robił ostatecznego masteringu czy też mixu. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Małe monitory nie zagrają na niższych częstotliwościach tak jak te większe, więc też nie jest kolorowo, biorąc małe monitorki. Sam z resztą pisałeś, że to są "bzyczki". Ja uważam, że i tak każdy utwór trzeba w warunkach studyjnych przesłuchać i poprawić co trzeba, więc słuchawki w podróży są dobrym rozwiązaniem. A niektóre słuchawki są na prawdę dobre.
Pozdrawiam
...
Nie "bzyczki" tylko "piszczałki". Autokorekta :).