autor: AkselPL » poniedziałek 17 paź 2011, 06:46
...
...
Jakoś sie boje kupować za granicą, nigdy tego nie robiłem, więc patrzyłem na ceny w polskich sklepach - poniżej 1000 nie znalazłem... Łukasz1985 - to jakaś prowokacja? Bo jeśli nie, to w zasadzie po co kupować samochód, skoro można sobie ukraść - tzn. nie ukraść, tylko wybić szybę i odpalić na druty......
To nie jest prowokacja, chodzi mi o to ze jesli nie masz kasy to mozesz jakis czas pouzywac pirata a jak juz bedziesz mial kase to jesli chcesz byc "legalny" albo sumienie ci nie pozwala uzywac programu za damo to go kup!
...
Jeśli Cię nie stać to męcz się na tym na co Cię stać i jak już ciężko zarobisz wtedy kup to czego Ci na prawdę potrzeba albo zostań przy tym przy czym jesteś.
Czy jeśli wygodniej jest jechać do pracy samochodem niż autobusem i tramwajem to powinienem ukraść auto bo nie chce mi się jeździć komunikacja miejską?
[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio