Behringer Truth B2030P - jaki wzmacniacz?
Re: Behringer Truth B2030P - jaki wzmacniacz?
[addsig]
MEGafon
To samo miałem napisać. ... ale myślę sobie : "pewnie od kogoś dostał, bo przecież sam kupiłby aktywne" ;)
...
To samo miałem napisać. ... ale myślę sobie : "pewnie od kogoś dostał, bo przecież sam kupiłby aktywne" ;)...
No akurat tak na szybko to wybrałem i była w miare niska cena za te pasywne gosciu używał do nich zmacniacza yamahy a101a on ma moc wyjsciową 2 x 50 na kanał
[addsig]
MEGafon
...A nie lepiej było kupić aktywne 2030A? Bo akurat różnica między 2030P a 2030A to ok. te 400 pln a nie sądzę, że wersja pasywna zabrzmi lepiej. Już na papierze behringer podaje 75 Hz jako dolną granicę dla 2030P i 50 Hz dla 2030A. To sporo. Jak możesz to zamień na aktywne.
... Już nie moge tego zamiec zapłaciłem i nie chciałem gosciowi wałka zrobić , ja myślałem na początku że to są aktywne ale potem dopiero zobaczyłem że to są pasywne. zostane przy tym wyborze. Myśle nad jakimś klasycznym wzmacniaczem albo końcówką o mocy 100- 120 na kanał przy 8 omach.
...Może i tak. Ale zawsze może je sprzedać i kupić inne. A propos - dlaczego 2030? Nie lepiej 1030A? IMO lepsze i do tego tańsze.
... Miałem wcześniej na oku Esi near 08 za 800 pln i gosciu je sprzedał, może je sprzedam i kupie te 1030 a
...
...Może i tak. Ale zawsze może je sprzedać i kupić inne. A propos - dlaczego 2030? Nie lepiej 1030A? IMO lepsze i do tego tańsze.
... Miałem wcześniej na oku Esi near 08 za 800 pln i gosciu je sprzedał, może je sprzedam i kupie te 1030 a
Dzięki wszystkim za odpowiedzi pozdrawiam
...
Ja na Twoim miejscu sprzedał bym pasywne 2030 i kupił 1030A. Jeśli kupiłeś je po okazyjnej cenie to może nawet nie wiele stracisz.
[addsig]
MEGafon
...Miałem wcześniej na oku Esi near 08 za 800 pln i gosciu je sprzedał, może je sprzedam i kupie te 1030 a
Ja na Twoim miejscu sprzedał bym pasywne 2030 i kupił 1030A. Jeśli kupiłeś je po okazyjnej cenie to może nawet nie wiele stracisz.
... Kupiłem je za 450 pln za ile mogł bym je wystawic na allgro są w stanie wizualnym i techn iczym bardzo dobre?? Myśle ze jak uda mi się sprzedać to kupie pare 1030 a i bedą spoko jak na moje waruki i umiejetności.