Witam. Mam mały problem z wymienionymi wyżej programami, otóż męczy mnie przełączanie się non stop między nimi, chciałbym wpakować wszystkie sample do jednego z nich i móc grać, a gdy próbuję w proxp otworzyć isntrumenty z podstawowego golda wyskakuje, że instrumenty nie są kompatybilne, a gdy próbuję odwrotnie wyskakuje, że te z proxp są stworzone w nowszym kontakcie i też nie da się ich otworzyć. Jakieś pomysły? Dodam, że wolałbym używać ich właśnie w playerze EWQL tym, który jest a nie instalować coś innego...
EWQLSO Gold i ProXP
Re: EWQLSO Gold i ProXP
Dodam jeszcze, że ProXP korzysta też z bibliotek podstawowego Golda, więc muszę mieć 2 razy biblioteki gold, więc 2 razy więcej miejsca zajmują...
Witam kolegów.
Mam pytanie dotyczące Golda. Na płytkach jest również wersja Silver. Po zainstalowaniu Golda musiałem zarejestrować zarówno tę wersję, jak również i Silvera, bo tego domagał się komputer. Ok, lecz ten sam komputer nie pozwala na zainstalowanie wersji Silver, pokazując komunikat, że jest już zainstalowana wersja Gold. Czy nie ma możliwości wykorzystania wersji Silver, skoro jest na płytach?
Pozdrawiam - Andrzej
[addsig]
Witam kolegów.
Mam pytanie dotyczące Golda. Na płytkach jest również wersja Silver. Po zainstalowaniu Golda musiałem zarejestrować zarówno tę wersję, jak również i Silvera, bo tego domagał się komputer. Ok, lecz ten sam komputer nie pozwala na zainstalowanie wersji Silver, pokazując komunikat, że jest już zainstalowana wersja Gold. Czy nie ma możliwości wykorzystania wersji Silver, skoro jest na płytach?
Pozdrawiam - Andrzej
...
Rejestracja obu jest niezbędna do prawidłowego działania Golda, ale same instrumenty Silvera nie są potem potrzebne. Gold zawiera wszystkie instrumenty z Silvera (plus masę więcej).
Jedyny wyjątek to bodajże instrument chóru i organów (w formacie ewi), który możesz przenieść ręcznie z katalogu EWQLSO Silver Instruments do dowolnego katalogu Golda.
Powinno działać.
- Piotr
Jedyny wyjątek to bodajże instrument chóru i organów (w formacie ewi), który możesz przenieść ręcznie z katalogu EWQLSO Silver Instruments do dowolnego katalogu Golda.
Powinno działać.
- Piotr...
Właśnie dokładnie o te instrumenty mi chodziło :) Dzięki bardzo, Piotrze.
[addsig]
Powinno działać.
- Piotr...
I działa :) Chóry - delikatnie mówiąc bardzo przeciętne, ale organy naprawdę niezłe, a o nie chodziło mi przede wszystkim.
Jeszcze raz dziękuję :)
[addsig]