Mikser Behringer
Polecam Yamahe MG posiadam model MG 16/6 i sprawuje się bez zarzutu
Re: Mikser Behringer
ja mam Yamahę MG14/4 i chodzi fajnie, wraz z Kondensatorem OKTAVA Szum pomijalny a podejrzewam ze wszystkie produkty tej serii mają ten sam tor preampu :) W Warszawie nie pytaj o Yamahe bo tam nikt nie ma prawie na sklepie tej firmy bo promusica ma swój sklep w filharmoni, ale nikt chyba jeszcze nie wie że sprzet pro audio już jest dystrybuowany przez Ostrowskiego z wrocka :)
...ja mam Yamahę MG14/4 i chodzi fajnie, wraz z Kondensatorem OKTAVA Szum pomijalny a podejrzewam ze wszystkie produkty tej serii mają ten sam tor preampu :) W Warszawie nie pytaj o Yamahe bo tam nikt nie ma prawie na sklepie tej firmy bo promusica ma swój sklep w filharmoni, ale nikt chyba jeszcze nie wie że sprzet pro audio już jest dystrybuowany przez Ostrowskiego z wrocka :)...
A czy ten Ostrowski z wrocka ma jakąś stronę internetową? Albo inny kontakt? Żeby można było zobaczyć i poczytać?
A czy ten Ostrowski z wrocka ma jakąś stronę internetową? Albo inny kontakt? Żeby można było zobaczyć i poczytać?
A czy ten Ostrowski z wrocka ma jakąś stronę internetową? Albo inny kontakt? Żeby można było zobaczyć i poczytać?...
http://muzyczny.pl
http://muzyczny.pl
...
Na marginesie - odwiedziłem parę sklepów w Warszawie i we WSZYSTKICH sprzedawcy odradzali miksery firmy Yamaha. Zadziwiająca zgodność. Twierdzili, że to uznana firma, ale akurat nie w dziedzinie mikserów. Ciekawe, jak to rozumieć!
...
Nie odwiedziłeś wszystkich
Polityka, pane, polityka... W Poznaniu kupisz mikser Yamahy bez problemu w przynajmniej 2 sklepach. A IMHO - nowa seria jest bezkonkurencyjna jakościowo w tej cenie
Pozdro
Groover...
A co to za nowa seria IMHO??? Byłem w sklepie Yamahy w Warszawie(gmach Filharmonii) i nic na ten temat nie wiedzieli. Nawiasem mówiąc mikserów też tam nie prowadzą. Odsyłają do Ostrowskiego do Wrocławia. Tak jak w innych sklepach. Może więc polityka rzeczywiście. W internecie tez nic nie znalazłem o IMHO (choć nie wykluczam, że źle szukałem, ale moje Gooogle nic nie wyrzuciło). O serii MG owszem.
Na marginesie - odwiedziłem parę sklepów w Warszawie i we WSZYSTKICH sprzedawcy odradzali miksery firmy Yamaha. Zadziwiająca zgodność. Twierdzili, że to uznana firma, ale akurat nie w dziedzinie mikserów. Ciekawe, jak to rozumieć!
...
Nie odwiedziłeś wszystkich

Polityka, pane, polityka... W Poznaniu kupisz mikser Yamahy bez problemu w przynajmniej 2 sklepach. A IMHO - nowa seria jest bezkonkurencyjna jakościowo w tej cenie
Pozdro
Groover...
A co to za nowa seria IMHO??? Byłem w sklepie Yamahy w Warszawie(gmach Filharmonii) i nic na ten temat nie wiedzieli. Nawiasem mówiąc mikserów też tam nie prowadzą. Odsyłają do Ostrowskiego do Wrocławia. Tak jak w innych sklepach. Może więc polityka rzeczywiście. W internecie tez nic nie znalazłem o IMHO (choć nie wykluczam, że źle szukałem, ale moje Gooogle nic nie wyrzuciło). O serii MG owszem.
A co to za nowa seria IMHO??? By?em w sklepie Yamahy w Warszawie(gmach Filharmonii) i nic na ten temat nie wiedzieli. Nawiasem mówia˛c mikserów tez˙ tam nie prowadza˛. Odsy?aja˛ do Ostrowskiego do Wroc?awia. Tak jak w innych sklepach. Moz˙e wie˛c polityka rzeczywis´cie. W internecie tez nic nie znalaz?em o IMHO (choc´ nie wykluczam, z˙e z´le szuka?em, ale moje Gooogle nic nie wyrzuci?o). O serii MG owszem....
O tej serii to nawet i Yamaha nie wie
Pozostawie Grooverowi kwestie oswiecenia Cie w tej kwestii...

Prowokator

Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
sory że odgrzebie chyba już zapomniany temat.
Czy ta Jamaszka mg 10/2 mniej szumi od behringerów - znalazłem ta jamaszke na keyboards.pl za około 450 złotych. Ostrowski proponuje za 470.
Czy ta Jamaszka mg 10/2 mniej szumi od behringerów - znalazłem ta jamaszke na keyboards.pl za około 450 złotych. Ostrowski proponuje za 470.
jestem muzykiem i informatykiem po troszce.
...sory że odgrzebie chyba już zapomniany temat.
...
jak znajdziesz jakis mikser behringra oczywiscie z tych nowych ktory w ogole szumi , albo szumi wiecej niz ta yamaha to Ci stawiam wodke he he , tfu raczej Piwo ,
...
jak znajdziesz jakis mikser behringra oczywiscie z tych nowych ktory w ogole szumi , albo szumi wiecej niz ta yamaha to Ci stawiam wodke he he , tfu raczej Piwo ,