M-AUDIO 410 i Beyerdynamic DT990 PRO
-
Witam.
Powoli zabieram się do konfiguracji domowego studia. Posiadam wyżej wymieniony sprzęt i moje pytanie brzmi:
Czy ten zewnętrzny interface udźwignie te słuchawki, abym mógł z nich wycisnąć FULL mocy??? Czy też powinienem pomyśleć o jakimś dodatkowym wzmacniaczu? Logicznie rzecz ujmując M-AUDIO 410 to dość solidna karta, jednak wolę mieć pewność...
Z góry dzięki za posty,
pzdr.
Powoli zabieram się do konfiguracji domowego studia. Posiadam wyżej wymieniony sprzęt i moje pytanie brzmi:
Czy ten zewnętrzny interface udźwignie te słuchawki, abym mógł z nich wycisnąć FULL mocy??? Czy też powinienem pomyśleć o jakimś dodatkowym wzmacniaczu? Logicznie rzecz ujmując M-AUDIO 410 to dość solidna karta, jednak wolę mieć pewność...
Z góry dzięki za posty,
pzdr.
- ZgibniewZiobor
Re: M-AUDIO 410 i Beyerdynamic DT990 PRO
Joł...full mocy to tylko z nitro!!! Czy udźwignie? hmm to zależy...czy masz na myśli same słuchawki, czy razem z tobą? Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać.
-
Re: M-AUDIO 410 i Beyerdynamic DT990 PRO
...Joł...full mocy to tylko z nitro!!! Czy udźwignie? hmm to zależy...czy masz na myśli same słuchawki, czy razem z tobą? Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. ...
Nie załamuj mnie Zbyszku. Na przyszłość rusz tym, co masz na szyi, bo nie zdziwię się, jak za takie posty admin wypiperzy temat do śmietnika!
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. ...
Jest taki cudowny ziołowy lek w aptece- zwie się Melisa. Trzymam mocno kciuki, napisz dopiero jak będą rezultaty ;)
PONAWIAM PYTANIE I BARDZO PROSZĘ O POMOC. Jeśli niezbędny byłby (choć mam nadzieję, że nie) jakiś dodatkowy wzmacniacz, to co ewent. moglibyście polecić?
Pzdr.