Z Abletona na inny DAW
Rozwiązaniem problemu lenistwa i bylejakiej znajomości programu ma być kupowanie czegokolwiek? Wyjątkowo naiwne myślenie ...
Re: Z Abletona na inny DAW
...Rozwiązaniem problemu lenistwa i bylejakiej znajomości programu ma być kupowanie czegokolwiek? Wyjątkowo naiwne myślenie ......
tak ,tak najpierw powinien poznać program za który powiedzmy zapłacił niemało a potem kupic apc 40 - JASNE ?
zapoznawac sie z tym programem można legalnie przez miesiąc.
- lunarbeats
...zapoznawac sie z tym programem można legalnie przez miesiąc....
Juz sugestie że jestem piratem :/ Mam oryginalnego abletona. A teraz i presonusa.
Presonus po dwóch dniach czytania instrukcji w porównaniu do abletona jest już dla mnie wygodniejszy. Owszem, muszę się przyzwyczaić do innej obsługi, innych skrótów klawiaturowych itp, ale jakoś mi to nie przeszkadza.
W presonusie brakuje mi tylko strasznie jednej rzeczy (no chyba ze czegoś nie doczytałem). Brak wyszukiwarki w przeglądarce plików tej wewnątrz programów.
Juz sugestie że jestem piratem :/ Mam oryginalnego abletona. A teraz i presonusa.
Presonus po dwóch dniach czytania instrukcji w porównaniu do abletona jest już dla mnie wygodniejszy. Owszem, muszę się przyzwyczaić do innej obsługi, innych skrótów klawiaturowych itp, ale jakoś mi to nie przeszkadza.
W presonusie brakuje mi tylko strasznie jednej rzeczy (no chyba ze czegoś nie doczytałem). Brak wyszukiwarki w przeglądarce plików tej wewnątrz programów.
Może ktoś kiedyś o mnie napisze :)
Również jestem za ProTools-em ;)
[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio