Darmowe wtyczki VST - niewypały!
Witam .
Czy mozecie podać adresy stron na których są darmowe wtyczki do pobrania.
Czy mozecie podać adresy stron na których są darmowe wtyczki do pobrania.
Jestem 26- latkiem, bardzo kocham muzykę ze wszystkimi jej radościami i smutkami.
Re: Darmowe wtyczki VST - niewypały!
NAJWIEKSZE ILOSCI DARMOCHY SPOTKALEM NA
www.hitsquad.com
SAMI OGLASZAJA SIE ZE SA NAJWIEKSZYM ZBIOREM
Z MOICH ODCZUC TO PORZADNA WITRYNA WIEC MOGA MIEC RACJE
www.hitsquad.com
SAMI OGLASZAJA SIE ZE SA NAJWIEKSZYM ZBIOREM
Z MOICH ODCZUC TO PORZADNA WITRYNA WIEC MOGA MIEC RACJE
Muzykuje od 3 roku zycia - zrobilem z trojkolowego rowerka - PERKUSJE!!! Potem rosyjska gitara, polska, szkola muzyczna i koncertowka made in Spain. Nagle pojawia sie w sklepach New Beat Trancemissiom i zaczyna przygoda z komputerem...
...Witam .
Czy mozecie podać adresy stron na których są darmowe wtyczki do pobrania....
chyba największy serwis na świecie - K-v-R
strona EMPIego
moja stronka - w dziale PROGRAMY
Pozdro
Groover
Czy mozecie podać adresy stron na których są darmowe wtyczki do pobrania....
chyba największy serwis na świecie - K-v-R
strona EMPIego
moja stronka - w dziale PROGRAMY
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
witam.
ja bym odwrócił trochę kota ogonem:
na necie jest maaaasa darmowych wtyczek, teraz każdy może taką wtyczkę zrobić samemu. proponuję by wypisywać w tym temacie kompletne niewypały, tzn jakich wtyczek unikać - napewno zaoszczędzi to czasu wszystkim.
na necie jest maaaasa darmowych wtyczek, teraz każdy może taką wtyczkę zrobić samemu. proponuję by wypisywać w tym temacie kompletne niewypały, tzn jakich wtyczek unikać - napewno zaoszczędzi to czasu wszystkim.
...witam.
na necie jest maaaasa darmowych wtyczek, teraz każdy może taką wtyczkę zrobić samemu. proponuję by wypisywać w tym temacie kompletne niewypały, tzn jakich wtyczek unikać - napewno zaoszczędzi to czasu wszystkim....
W sumie racja bo zdaje się że tych niewypałów jest więcej niż wypałów; z drugiej strony jednak dla jednego użytkownika dana wtyczka może stanowić kompletny niewypał a dla drugiego coś zupełnie przydatnego, no a poza tym trochę nie sposób wymieniać, tego wszystkiego co jest a co nie jest wypałem przy tak ogólnym określeniu tematu (darmowe wtyczki), co innego jak by ktoś się pytał przykładowo o dobre darmowe delaye albo reverby itp. ;)
na necie jest maaaasa darmowych wtyczek, teraz każdy może taką wtyczkę zrobić samemu. proponuję by wypisywać w tym temacie kompletne niewypały, tzn jakich wtyczek unikać - napewno zaoszczędzi to czasu wszystkim....
W sumie racja bo zdaje się że tych niewypałów jest więcej niż wypałów; z drugiej strony jednak dla jednego użytkownika dana wtyczka może stanowić kompletny niewypał a dla drugiego coś zupełnie przydatnego, no a poza tym trochę nie sposób wymieniać, tego wszystkiego co jest a co nie jest wypałem przy tak ogólnym określeniu tematu (darmowe wtyczki), co innego jak by ktoś się pytał przykładowo o dobre darmowe delaye albo reverby itp. ;)
nie trzeba tego od razu z głowy wymieniać. po prostu jak się ktoś obecnie natknie na jakiś niewypał, to można od razu go tu wymienić uzasadniając swoją ocenę.